E, ovako treba... > Restauracije

Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (24/70) > >>

broker975fx:
Ma hajde LSI sam ti gruvaj sa radovima, sad su svi kao pametni a dobro svi znamo da smo svi malo čvaknuti i da umesto da teramo to što imamo i budemo srećni mal mal pa nešto prepravljamo, sečemo povećavamo i menjamo. Jbg to su svi radili sem možda nekog ko kupi nešto novo i veliko u stratu (mada će i taj ako ga uhvati virus se dohvatiti brusilice). Sredi ti to pa kako bude i uskoro ga bacaj na vodu i uživaj sa ženom u tome što je urađeno. A majstori pa to uvek i kako god mora da bude tenzija :) 

srsa:
ЛСИ, ако је тачно то што каже Кемпи (а немам разлога да не верујем да јесте-ваљда човек зна шта прича), онда имаш јединствен чамац са специјалним АТОМСКИМ погоном и који ЗРАЧИ лепотом. Можда да му промениш име у нпр. ПЛУТОН или нешто слично.  :lol:

barbanesa:
Aman pustite coveka da radi ono sto mu je volja.Laki samo napred i pritegni Zokija da ti sto pre zavrsi prepravku pa na vodu.Kad bude porinuce nemoj da zoves ove badavadzije na cast.samo mene i nikad ti dobro nece biti... :lol:  :drinks:

fisherman:

--- Citat: zoran  30, 03, 2011, 19:34:12 posle podne ---
                  Lsi

Sto si na kraj srca.Pa ne mislis valjda da ti zelimo lose?
   Uzeo si da radis nesto veoma,veoma neuobicajeno.Moras priznati
   da smo zato zabrinuti.A malo dobronamerne sale uz komentar,pa
   ne bi trebalo da je strasno.
                                                 :drinks:

--- Kraj citata ---
LSI isto sam i ja ovo hteo da napisem.
Zelim sto pre da camac spustite u vodu. Zato sam onde i citirao novusa kao kroz malu salu :)
Nikako da vas uvredim :)

Veliki pozdrav

maverick:
a sta bijase s onom trakom o kojoj se vodila rasprava tu na forumu...uzmeš i njom poljepiš te rupe  :good: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju