E, ovako treba... > Palubna oprema
koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena
zoki novus:
svaka roba ima svog kupca
u tvom poslu se obicno najlakse proda najskuplje
zelim ti sve najbolje nisam hteo da sabotiram
Barba:
Cisto da dodam da nije bitno da li se neki proizvod proizvodi u Americi, Poljskoj ili Kini. Bitno je da li je uspostavljeni standard kvaliteta na nivou firme isti za proizvod koji se proizvodi u Americi i za onaj koji se proizvodi u Kini. Mislim da je svima jasno da Kinez u Kini istim kvalitetom zna da udari nitnu kao i Kinez u Americi i da je sposoban da istim kvalitetom obavlja slicne majmunske poslove. Ozbiljne svetske firme uglavnom imaju isti nivo kvaliteta za sve proizvode bez obzira gde se proizvode, pa tako i Novusova jakna. Inace ako na proizvodu pise "Made in USA", onda je taj proizvod sigurno proizveden u fabrici u Americi, ali to samo po sebi nista ne znaci.
Pozdrav,
busa2:
Ma ljudi nemislim ja niti da neko sabotira niti da sam ja neka pametnica.Ja samo pokušavam da iznađem bolje rešenje u smislu bolji kvalitet (kada ga već traže)a za neke pristojnije pare. Tako da mi je stvarno bitno šta vi svi mislite radi boljeg mog rada.
Mornar Popaj:
Prijatelju BUSA!
ako je Šolta u Kini,onda su bokobrani iz Kine.Šalu na stranu znam sigurno da ljudi iz Gros inox-a uvoze iz Hrvatske ,proizvodjač BILA BOJA, naime oni su njihovi zastupnici za naše tržište.Tamo im i stavljaju logo,pa na svim bokobranima stoji njihov naziv GROS INOX.
Ta fabrika pored još,dve na svetu POLIFORM i MAJONI,pravi za OSCULATI,Motomarine onda mogu i nama biti dobri,složićete se!Zaključak prijatelju za naše uslove oni su super a što se tiče cene,pa GROS INOX inače ima dobre cene,za dosta artikala,zar ne. :
busa2:
Apsolutno se slažem da gros ima za vecinu stvari dobre cene , nikako nisam želeo reći nešto loše za njih čak naprotiv.Znam odlično kako su počinjali i koliko su imali muka u razvijanju tržišta ...... Ja samo želim da se što je moguće više razlikujem od njih upravo zbog raznovrsnosti (ako i koliko je moguće).Pa zato tražim razne informacije o zameni u ponudi nekih artikala , sva iskustva , razočarenja ,oduševljenja sve mi to znači . Zato LAĐARI ne libite se u pomoći bilo koje informacije sve ćemo proveravati ,njuškati, burgijati pa šta nam se svidi nabavićemo.HVALA
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju