E, ovako treba... > Palubna oprema

koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena

<< < (3/7) > >>

zoki novus:
pa ponudi ti nama nesto konkretno pa ces najlakse da utvrdis ima li ili nema prodju :good:

Kapetan:
buso ovo je ono sa cime ja mucim muku ...

1 mala portabl grejalica
e sad ne bih one sto se navrcu a ne bih ni ove ugradne... kad bi bilo nesto velicine kalorifera pa jos na plin a da usto imaju sve sigurnosne sklopke kao velike.... milina...

2 bove
razne bove po pristupacnim cenama (nizim od grosa) koje lako mogu naduvati a drzati ih izduvane

3 punjac za akumualtor
znaci neki pametan koji ce da drma recimo 10-20 ampera  opet da nije skup

4 solar
"setup" koji ce da puni 5 dana leti ono sto se potrosi za petak subotu i nedelju (rasveta , muzika, laptop, frizider - minibar na 220v)

5 ispravljaci napona
kavlitetni sinusni .....

6 rasveta (LED)

ima toga jos .. ali se to treba ....

Vlada 69:
Kapetane,video sam pre neki dan jednu grejalicu koja radi na plin a marke je Einhell (valda se tako pise).Covek je grejao kafic na Dunavu i mogu ti reci da odlicno greje.Izgleda kao neka cev koja izduvava vreo vazduh.

Imam kod kuce neki flajer pa cu p[ogledati cenu....

Kapetan:

--- Citat: Vlada 69  09, 12, 2009, 09:59:46 pre podne ---Kapetane,video sam pre neki dan jednu grejalicu koja radi na plin a marke je Einhell (valda se tako pise).Covek je grejao kafic na Dunavu i mogu ti reci da odlicno greje.Izgleda kao neka cev koja izduvava vreo vazduh.

Imam kod kuce neki flajer pa cu p[ogledati cenu....

--- Kraj citata ---

mislim da znam sta je al to roka oko 7kw ako se ne varam sto je preterano za camac :) ajde bacaj sta ima pa da vidimo .. portabl varijante su najbolje za nas ne zauzimaju mesto leti

busa2:
odakle da počnem:žabari po navici uvek me zajebavaju u decembru i nikako da mi pošalju naručenu robu(tako da neznam krajnju cenu zbog njihovog kliznog rabata dok nedodje roba )a obecaosam do 5.12. nije moja greska videcemo valjda do 25.12. tada ću i pustiti krajne cene. Katalog većine proizvoda možete skinutisa www.wasi hr iste šifre ista roba samo varijanta u srbiji . Plinska boca 3,3 kg+ventil+reducir+grejalica sa sigurnosnim ventilom 3900din.U pregovorima i u probnim varijantama za proizvode elektronike sam sa jednom odličnom firmom po pitanju diodne rasvete jeftinije varijante kao i za sve varijante :punjača , ispravljača ,solara i šta još nama može da padne na pamet pošto i sam drugujem i ratujem sa svim dunavskim čarima i problemima.Ima još tu priča za majstora koji će da pravi sve po meri od aluminijuma i inoxa .... Mnogo stvari započeto i sigurno će se sve to iskristalizovati do 1 februara jer znate naš mentalitet svaka 10 priča je prava treba doći dotle. A NARAVNO UVEŠĆU SIGURNO POPUST ZA SVE REGISTR. ČLANOVE MOJA LADJA 5% NA SVU ROBU samo da se dogovorim sa nekim ko je za to kompententan kako da to izvedemo.Pozdrav i samo malo mi još dajte vremena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju