E, ovako treba... > Palubna oprema

koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena

(1/7) > >>

busa2:
Zna li neko koliko su stvarno u realnosti bolji polliform bokobrani od onih imitacija u grosu

Kapetan:
meni oni iz Grossa rade posao .... aj predstavi te akoimas vise informacija, daj cene velicine i ostalo...

jel imas one okrugle ?

busa2:
vidi oni iz grosa su kina varijanta koja se i ne prikriva jer im i cena to govori.A ja sam dobio od ortaka iz amerike uzorke takvih bokobrana koji samo na prvi pogled deluju isto a ustvari su bruka  dobri. Težina , debljina itd.Raspitaj se malo u hrvatskoj što i jedan malo bolji čamac koristi isključivo Poliform.Menjali su i probali svašta ali poliform u svetu nautike je otprilike isto što i michelin u automobilizmu.Medjutim ja sam mislio da je neko ovde već imao korisničko iskustvo pa mi je bilo potrebno njegovo mišljenje jer sam poručio odredjenu količinu za radnju. Što se tiče dimenzije i veličine ima ih svakakvih(i okruglih uzorci u radnji),pa se polako raspitujem šta naručiti za januar.Cena, neznam napamet ali dodji do zemuna ili rećiću sutra za ono što znam. 

zoki novus:
ja sam kupio u hrvatskoj jugoplastikine(sada se drugacije zove)
skoro svi u hrvatskoj ih koriste i zadovolaan sam. :good:
mislim da i ljudi iz grosa uvoze iz hrvatske
mnogo si naivan ako mislis da se ti americki ne proizvode u kini :)
ja sam narucio preko kabelasa jaknu za pecanje od 260$ i sta sam dobio? kina!
do duse kvalitet uredu.

busa2:
nisam rekao da se neproizvode u kini ali na njima je ugravirano made in usa ako tako može da dođe direktno iz amerike i ako se tako prodaju u americi onda je ovo stvarno propast ne zbog bokobrana nego uopšte uostalom kucaj:" polyform usa" u googlu pa mi reci drugarski šta misliš. A sve ovo je počelo tako što su me neki ljudi pitali hoće li biti nekih kvalitetnijih bokobrana ,pa na primer taj polyform.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju