Autor Tema: koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena  (Pročitano 10478 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena
« poslato: 01, 12, 2009, 22:24:03 posle podne »
Zna li neko koliko su stvarno u realnosti bolji polliform bokobrani od onih imitacija u grosu
www.tehnonautika.rs - KONTRAADMINISTRATOR

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Odg: koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena
« Odgovor #1 poslato: 01, 12, 2009, 22:59:55 posle podne »
meni oni iz Grossa rade posao .... aj predstavi te akoimas vise informacija, daj cene velicine i ostalo...

jel imas one okrugle ?

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #2 poslato: 02, 12, 2009, 20:52:03 posle podne »
vidi oni iz grosa su kina varijanta koja se i ne prikriva jer im i cena to govori.A ja sam dobio od ortaka iz amerike uzorke takvih bokobrana koji samo na prvi pogled deluju isto a ustvari su bruka  dobri. Težina , debljina itd.Raspitaj se malo u hrvatskoj što i jedan malo bolji čamac koristi isključivo Poliform.Menjali su i probali svašta ali poliform u svetu nautike je otprilike isto što i michelin u automobilizmu.Medjutim ja sam mislio da je neko ovde već imao korisničko iskustvo pa mi je bilo potrebno njegovo mišljenje jer sam poručio odredjenu količinu za radnju. Što se tiče dimenzije i veličine ima ih svakakvih(i okruglih uzorci u radnji),pa se polako raspitujem šta naručiti za januar.Cena, neznam napamet ali dodji do zemuna ili rećiću sutra za ono što znam. 

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #3 poslato: 02, 12, 2009, 22:06:47 posle podne »
ja sam kupio u hrvatskoj jugoplastikine(sada se drugacije zove)
skoro svi u hrvatskoj ih koriste i zadovolaan sam. :good:
mislim da i ljudi iz grosa uvoze iz hrvatske
mnogo si naivan ako mislis da se ti americki ne proizvode u kini :)
ja sam narucio preko kabelasa jaknu za pecanje od 260$ i sta sam dobio? kina!
do duse kvalitet uredu.

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #4 poslato: 02, 12, 2009, 22:50:28 posle podne »
nisam rekao da se neproizvode u kini ali na njima je ugravirano made in usa ako tako može da dođe direktno iz amerike i ako se tako prodaju u americi onda je ovo stvarno propast ne zbog bokobrana nego uopšte uostalom kucaj:" polyform usa" u googlu pa mi reci drugarski šta misliš. A sve ovo je počelo tako što su me neki ljudi pitali hoće li biti nekih kvalitetnijih bokobrana ,pa na primer taj polyform.

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
« Odgovor #5 poslato: 02, 12, 2009, 22:58:29 posle podne »
svaka roba ima svog kupca
u tvom poslu se obicno najlakse proda najskuplje
zelim ti sve najbolje nisam hteo da sabotiram

Van mreže Barba

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #6 poslato: 02, 12, 2009, 23:31:04 posle podne »
Cisto da dodam da nije bitno da li se neki proizvod proizvodi u Americi, Poljskoj ili Kini. Bitno je da li je uspostavljeni standard kvaliteta na nivou firme isti za proizvod koji se proizvodi u Americi i za onaj koji se proizvodi u Kini. Mislim da je svima jasno da Kinez u Kini istim kvalitetom zna da udari nitnu kao i Kinez u Americi i da je sposoban da istim kvalitetom obavlja slicne majmunske poslove. Ozbiljne svetske firme uglavnom imaju isti nivo kvaliteta za sve proizvode bez obzira gde se proizvode, pa tako i Novusova jakna. Inace ako na proizvodu pise "Made in USA", onda je taj proizvod sigurno proizveden u fabrici u Americi, ali to samo po sebi nista ne znaci.

Pozdrav,

"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #7 poslato: 03, 12, 2009, 20:55:20 posle podne »
Ma ljudi nemislim ja niti da neko sabotira niti da sam ja neka pametnica.Ja samo pokušavam da iznađem bolje rešenje u smislu bolji kvalitet (kada ga već traže)a za neke pristojnije pare. Tako da mi je stvarno bitno šta vi svi mislite radi boljeg mog rada.

Van mreže Mornar Popaj

• Brodski mali
  • *
« Odgovor #8 poslato: 08, 12, 2009, 14:00:30 posle podne »
Prijatelju BUSA!
ako je Šolta u Kini,onda su bokobrani iz Kine.Šalu na stranu znam sigurno da ljudi iz Gros inox-a uvoze iz Hrvatske ,proizvodjač BILA BOJA, naime oni su njihovi zastupnici za naše tržište.Tamo im i stavljaju logo,pa na svim bokobranima stoji njihov naziv GROS INOX.
Ta fabrika pored još,dve na svetu POLIFORM i MAJONI,pravi za OSCULATI,Motomarine onda mogu i nama biti dobri,složićete se!Zaključak prijatelju za naše uslove  oni su super a što se tiče cene,pa GROS INOX inače ima dobre cene,za dosta artikala,zar ne. :

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #9 poslato: 08, 12, 2009, 20:52:57 posle podne »
Apsolutno se slažem da gros ima za vecinu stvari dobre cene , nikako nisam želeo reći nešto loše za njih čak naprotiv.Znam odlično kako su počinjali i koliko su imali muka u razvijanju tržišta ...... Ja samo želim da se što je moguće više razlikujem od njih upravo zbog raznovrsnosti (ako i koliko je moguće).Pa zato tražim razne informacije o zameni u ponudi nekih artikala , sva iskustva , razočarenja ,oduševljenja sve mi to znači . Zato LAĐARI ne libite se u pomoći bilo koje informacije sve ćemo proveravati ,njuškati, burgijati pa šta nam se svidi nabavićemo.HVALA

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
« Odgovor #10 poslato: 08, 12, 2009, 21:23:10 posle podne »
pa ponudi ti nama nesto konkretno pa ces najlakse da utvrdis ima li ili nema prodju :good:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #11 poslato: 08, 12, 2009, 23:39:20 posle podne »
buso ovo je ono sa cime ja mucim muku ...

1 mala portabl grejalica
e sad ne bih one sto se navrcu a ne bih ni ove ugradne... kad bi bilo nesto velicine kalorifera pa jos na plin a da usto imaju sve sigurnosne sklopke kao velike.... milina...

2 bove
razne bove po pristupacnim cenama (nizim od grosa) koje lako mogu naduvati a drzati ih izduvane

3 punjac za akumualtor
znaci neki pametan koji ce da drma recimo 10-20 ampera  opet da nije skup

4 solar
"setup" koji ce da puni 5 dana leti ono sto se potrosi za petak subotu i nedelju (rasveta , muzika, laptop, frizider - minibar na 220v)

5 ispravljaci napona
kavlitetni sinusni .....

6 rasveta (LED)

ima toga jos .. ali se to treba ....

Van mreže Vlada 69

• Rečni Drekavac
  • Dunav-Sveta reka
« Odgovor #12 poslato: 09, 12, 2009, 09:59:46 pre podne »
Kapetane,video sam pre neki dan jednu grejalicu koja radi na plin a marke je Einhell (valda se tako pise).Covek je grejao kafic na Dunavu i mogu ti reci da odlicno greje.Izgleda kao neka cev koja izduvava vreo vazduh.

Imam kod kuce neki flajer pa cu p[ogledati cenu....

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #13 poslato: 09, 12, 2009, 11:17:34 pre podne »
Kapetane,video sam pre neki dan jednu grejalicu koja radi na plin a marke je Einhell (valda se tako pise).Covek je grejao kafic na Dunavu i mogu ti reci da odlicno greje.Izgleda kao neka cev koja izduvava vreo vazduh.

Imam kod kuce neki flajer pa cu p[ogledati cenu....

mislim da znam sta je al to roka oko 7kw ako se ne varam sto je preterano za camac :) ajde bacaj sta ima pa da vidimo .. portabl varijante su najbolje za nas ne zauzimaju mesto leti

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #14 poslato: 09, 12, 2009, 18:19:12 posle podne »
odakle da počnem:žabari po navici uvek me zajebavaju u decembru i nikako da mi pošalju naručenu robu(tako da neznam krajnju cenu zbog njihovog kliznog rabata dok nedodje roba )a obecaosam do 5.12. nije moja greska videcemo valjda do 25.12. tada ću i pustiti krajne cene. Katalog većine proizvoda možete skinutisa www.wasi hr iste šifre ista roba samo varijanta u srbiji . Plinska boca 3,3 kg+ventil+reducir+grejalica sa sigurnosnim ventilom 3900din.U pregovorima i u probnim varijantama za proizvode elektronike sam sa jednom odličnom firmom po pitanju diodne rasvete jeftinije varijante kao i za sve varijante :punjača , ispravljača ,solara i šta još nama može da padne na pamet pošto i sam drugujem i ratujem sa svim dunavskim čarima i problemima.Ima još tu priča za majstora koji će da pravi sve po meri od aluminijuma i inoxa .... Mnogo stvari započeto i sigurno će se sve to iskristalizovati do 1 februara jer znate naš mentalitet svaka 10 priča je prava treba doći dotle. A NARAVNO UVEŠĆU SIGURNO POPUST ZA SVE REGISTR. ČLANOVE MOJA LADJA 5% NA SVU ROBU samo da se dogovorim sa nekim ko je za to kompententan kako da to izvedemo.Pozdrav i samo malo mi još dajte vremena.