vidi popaje mnogo mi je stvari otvoreno? Svestan sam da nemogu na sve da odgovorim kako sa kvalitetom tako i sa cenom do ranog proleca tako da trazim odabir sta ce to biti.Vreme ,rad ,strpljenje, je jedini nacin da to krene nesto ozbiljnije.Veliko znanje se krije na ovom sajtu sto bi trebalo da mi pomogne u odabiru nekih stvari vezano za iskustvo.A stvar je i u tome sto ima jos vise nauticara kojima treba podrska a nekoriste ovaj sajt niti zele( iz nekih njihovih razloga).Nema stvarno razloga da se plasi neka konkurencija mog rada jer ima tu posla za sve koji hoce to da rade sa ljubavlju,a inemam ja sad da uložim tu silne milione kao delta koja vec 1god ima zaduzenog čoveka koji sve nas pomno prati i ocenjuje koliko tu ustvari ima para(mislim na kompletnu nautiku), ovo je 1000% potvrdjena informacija.Trgovinom se bavim dugo ,nautikom (ako izuzmemo da imam neko plovilo 14god ) oko 5god. onako sa strane ,sad moram snazno jer sam ubo dobru lokaciju u Zemunu. Zbog Osnovne delatnosti"šrafovska roba" poznajem sve ljude koji trguju nautickom opremom na ovaj ili onaj nacin, WASI je klasicna trgovačka kuca koja ima potencijal i koja moze mnogo toga da preokrene ovde po pitanju nautike pogotovo sad od nove godine zbog njihove nove priče (nebi sad o tome) ali nemora da znaci da cu ja sa njima naci neki jači pakt sve to zavisi od njih, pojavljuju se uvek neki novi igrači koji ce nuditi razne dilove ako im se moja radnja ucini interesantnim.Hvala na savetu za oprez znam da velika riba uvek jede malu a ponekad i veću. Ma ja ću svoje dokle god budem mogao .SAMO VI KUCAJTE PO TASTATURI SVE JA TO PRATIM , BELEZIM IAKO VIDIM DA NA VAMA NIKO JOS NIJE ZARADIO PRETERANO ? MNOOOOOGO STE NAMAZANI HA HA HA :nono: