Autor Tema: koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena  (Pročitano 11148 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
Odg: koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena
« Odgovor #30 poslato: 10, 12, 2009, 23:39:52 posle podne »
E, AJ SAD MALO OZBILJNIH STVARI.Odakle vam ta imena :drekavac,dremljivac itd.Vidim da to ima sa brojem poruka ili nema aj me uputite gde to da shvatim simpatično je pa bar da shvatim i foru.
www.tehnonautika.rs - KONTRAADMINISTRATOR

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #31 poslato: 10, 12, 2009, 23:40:43 posle podne »
sto vise poruka to veci status , mislim da je sledeci na 30 poruka  :dance1:

Van mreže Mornar Popaj

• Brodski mali
  • *
« Odgovor #32 poslato: 15, 12, 2009, 16:20:39 posle podne »
Au Busa pa ti si angažovao celu ekipu sa MOJE LADJE,konkurencija mora da se zabrine.Pazi se saradnje sa WASI ,obećanja su jedno ali realnost je naravno nešto sasvim drugo.Moraš biti strpljiv,ne može se na brzinu sve uraditi što neko radi ili gradi godinama.Samo napred u nove radne pobede,sa što većim popustima !

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #33 poslato: 15, 12, 2009, 22:28:42 posle podne »
vidi popaje mnogo mi je stvari otvoreno? Svestan sam da nemogu na sve da odgovorim kako sa kvalitetom tako i sa cenom do ranog proleca tako da trazim odabir sta ce to biti.Vreme ,rad ,strpljenje, je jedini nacin da to krene nesto ozbiljnije.Veliko znanje se krije na ovom sajtu sto bi trebalo da mi pomogne u odabiru nekih stvari vezano za iskustvo.A stvar je i u tome sto ima jos vise nauticara kojima treba podrska a nekoriste ovaj sajt niti zele( iz nekih njihovih razloga).Nema stvarno razloga da se plasi neka konkurencija mog rada jer ima tu posla za sve koji hoce to da rade sa ljubavlju,a inemam ja sad da uložim tu silne milione kao delta koja vec 1god ima zaduzenog čoveka koji sve nas pomno prati i ocenjuje koliko tu ustvari ima para(mislim na kompletnu nautiku), ovo je 1000% potvrdjena informacija.Trgovinom se bavim dugo ,nautikom (ako izuzmemo da imam neko plovilo 14god ) oko 5god. onako sa strane ,sad moram snazno jer sam ubo dobru lokaciju u Zemunu. Zbog Osnovne delatnosti"šrafovska roba" poznajem sve ljude koji trguju nautickom opremom na ovaj ili onaj nacin, WASI je klasicna trgovačka kuca koja ima potencijal i koja moze mnogo toga da preokrene ovde po pitanju nautike  pogotovo sad od nove godine zbog njihove nove priče (nebi sad o tome) ali nemora da znaci da cu ja sa njima naci neki jači pakt sve to zavisi od njih, pojavljuju se uvek neki novi igrači koji ce nuditi razne dilove ako im se moja radnja ucini interesantnim.Hvala na savetu za oprez znam da velika  riba uvek jede malu a ponekad i veću. Ma ja ću svoje dokle god budem mogao .SAMO VI KUCAJTE PO TASTATURI SVE JA TO PRATIM , BELEZIM IAKO VIDIM DA NA VAMA NIKO JOS NIJE ZARADIO PRETERANO ? MNOOOOOGO STE NAMAZANI  HA HA HA  :nono:
www.tehnonautika.rs - KONTRAADMINISTRATOR

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #34 poslato: 16, 12, 2009, 15:38:15 posle podne »
kao nekomercijalni sajt svi su dobro dosli , brdo ljudi koji se bave nautikom je dobilo poziv da dodje i da predstavi svoj program ali ljudi su lenji... niko tom WASI-ju ko god da je ne brani da predstavi prgram da cene i slicno, ali ljude mrzi da se bakcu sa forumima to je problem a nemaju pojma da imamo brdo ljudi koji nas citaju plus usmena reklama ...

ko god da hoce da predstavi prorgam cene i ostalo dobrodosao je, i dobice punu podrsku za sve sto trazi  !

busa se razlikuje od drugih sto je shvatio koliko znaci kontakt sa kupcima a ne samo da se zaradi na ljudima, jheste primarna zarada al meni drzae da kupim od buse nesto sto smo diskutovali na forumu i da imam podrsku i posle kupovine nego da kupim nesto dam pare i nikad vise nemam nijednu podrsku od prodavca...