Nikada nisam i neću zakačiti svoje plovilo za šlep ili samohodku makar i veslao.- Dule
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Evo malo slicica da i vi vidite kako je bilo!!
... i da nam malo mast vadite !!!Neka, i treba :good: :drinks:
Svaka cast Niste mogli bolje vreme odabrati, a za ribu.....ma, bice je :good:, kad naucis da pecas. :on_the_quiet:
Ribari love ribu i njihov uspeh se meri u kilogramima upecane ribe.Nautičari i ribolovci pecaju i njihov uspeh se meri količinom zadovoljstva koje osećaju prilikom ribolova, boravka na reci i druženju sa ljudima sličnih sklonosti. Onaj ko oseti nezadovoljstvo posle ribolova zato što je čuvarka prazna neka kupi dozvolu za profesionalni ribolov i neka tamani u neograničenim količinama.Ne kažem da nije zadovoljstvo upecati ali tvrdim da je veće zadovoljstvo u plovidbi, boravku na reci sa pravim ljudima, sticanju novih iskustava, upaznavanju novih terena i reka. Pa mi nismo ribari ni pravi ribolovci. Mi smo nautičari. Ovo nije ribolovački sajt već nautički i primarno je (barem meni) plovidba i boravak na reci. Ribolov je sekundaran i nevažno je da li će trofej biti šaran ili lepo iskustvo u plovidbi po magli i mraku, višednevni boravak na reci, upoznavanje novih terena...itd...