E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Dilema slatka... Edit: STIGAO I CAMAC JEEE!!! :)

<< < (3/25) > >>

SALE NB:

--- Citat: Vlada 69  18, 11, 2009, 16:57:41 posle podne ---Sale,promeni nick u SALE E-TEC  :dance1: :taunt: :dance:

--- Kraj citata ---

Uffff, hoću! Čim ga kupim!!! :taunt: :good:

Evil_Zo:
Neizmjerno puno hvala na pomoci!!!

Otisao bih do Gros Inox-a ali im nidje na sajtu ne pise adresa izlozbenog prostora. Svejedno mi je Novi Sad ili Beograd, pa ako slucajno znate javite.

Da li neko mozda zna koliko otprilike kosta taj Tohatsu M9.8?

Uh, ne mogu da docekam sada, jako sam srecan sada :yahoo:

P.S. SALE, sta mislis o varijanti Tohatsu + Zodiac 310S (42kg!!!), za njega Zodiac i preporucuje 10ks...

power70:
Gumenjak od 3,5m i motorom od 10 ks nece ici nikako -ima samo da gura vodu ako imas vise od 2 coveka u njemu!

Sa 3,1m ce ici bolje ali je to jako mali camac..u klasi maestrala 9 i ne bi ti nikako preporucio!

Evil_Zo:
Zato i razmisljam o ovom 310S, on je i komad laksi (42kg) i Zodiac za njega preporucuje max 10ks i navodi maximalnu brzinu od 36km/h u idealnim uslovima (sa jednim covjekom i mirnom vodom).

power70:
3.1m i motor od 10ks nije losa kombinacija samo da li ce ti biti dovoljna ta velicina gumenjaka...???
Ja sam pucao na 4m gumenjak ali mi iskrsao od 3,5 m i kupio sam ga!!

Ako ti je gumenjak od 3,1 m dovoljan jedna 10ka ce sasvim fino obavljati posao!!

U prodavnici Nautika u Zelenici je bio dobar izbor gumenjaka i vanbrodskih motora pogledaj kod njih sta ima!!
Telefon im je 067560221

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju