Autor Tema: Rijeka Sava - poveznica nautičara  (Pročitano 83051 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Pol: Muškarac
Odg: Rijeka Sava - poveznica nautičara
« Odgovor #75 poslato: 17, 02, 2010, 14:07:39 posle podne »
To bi trebalo Brcko da predlozi datume pa da vidimo.

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
« Odgovor #76 poslato: 17, 02, 2010, 14:26:05 posle podne »
Što se Brčana tiče, njima je svejedno jer oni ne idu nigde i njima odgovara svako vreme. Oni samo moraju da znaju kada je to da bi obavili valjano organizaciju smeštaja i ishrane (ono što bude organizovano i zajedničko). Na nama je samo da se lepo organizujemo i u što većem broju uzmemo učešće.

Van mreže rade

« Odgovor #77 poslato: 17, 02, 2010, 14:42:05 posle podne »
Zorteru vi ste na pola puta pa preuzmite pokusaj organizacije.

Van mreže zorter

« Odgovor #78 poslato: 17, 02, 2010, 16:18:02 posle podne »
Organizaciju mora sprovesti veci broj ljudi a ne jedan covek. Ja mogu obaviti formalnosti oko papirologije i veze sa kapetanijama i policijom s obzirom da ce policajac recne policije PU Sabac biti s nama sve vreme regate a inace ga licno poznajem. Takodje sam upoznao i kapetana recne plovidbe kapetanije Brcko tako cu svakako komunicirat s njim sve vreme od kada regata pocne pa do povretka u Srbiju.
U svakom slucaju organizatori su svi ucesnici u regati jer bez dogovora nema ni uspesne plovidbe.
Jedino me brine vreme (datum) realizacije plovidbe. Mislio sam da je najbolje zadnja nedelja juna i prva nedelja jula, ali sam zaboravio da su u tom vremenu mature i prijemni ispiti a i upisi na visa skolovanja pa ce to drasticno smanjiti broj ucesnika. Zato, dajte i vi predloge kad mislite da bi bilo najbolje i kad bi mogli pa da nadjemo neko zajednicko resenje. Naravno, moramo se sloziti i sa kolegama iz Hrvarske u njihovim potrebama, sto se vremena realizacije tice.
Svaka sugestija i predlog su dobrodosli. :good: :good:

Van mreže Профа

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com & www.mojaladja.net
    • http://www.mojaladja.net/
« Odgovor #79 poslato: 17, 02, 2010, 18:23:28 posle podne »
Што се тиче термина за одржавање регате за сада се поуздано ништа не зна. Иначе под организацијом Владе Брчко дистрикта постоји манифестација Савски цвијет која се одржава у термину од 20.07. до 15.08. сваке године. У оквиру манифестације одржавају се разни догађаји ,музичке вечери, умјетниче колоније, спортска такмичења и нека мања локална регата. Самим тиме и ова идеја на тему Ријека Сава повезница нутичара би била више медијски пропраћена и занимљивија за све, а посебно би значила много за наутички клуб који смо основали . Наравно требамо видјети термине и осталих регата у Србији и Хрватској јер ипак не бисмо правили  акције без међународних учесника а сматрамо да је идеја добра. Ако се не уклапамо у распоред постоји могућност помјерања  и прилагођавања али о свему томе у наредом периоду ће бити детаљнијих договора са могућим актерима манифестације.
Профа

Van mreže rade

« Odgovor #80 poslato: 17, 02, 2010, 18:36:19 posle podne »
okvirno od 25.06.pa narednih desetak dana ili od 01.07,i bilo bi dobro bar priblizno da vidimo koliko ima zainteresovanih za to bar iz Srbije.Ajde da se ja prvi prijavim i sa dva clana posade.

Van mreže Профа

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com & www.mojaladja.net
    • http://www.mojaladja.net/
« Odgovor #81 poslato: 17, 02, 2010, 18:49:31 posle podne »
Зоке ће бити задужен као предсједник клуба да то све повеже и обави консултације са свима. Нама је у циљу да буде што више учесника у регати. У сваком случају хвала вам на подршци и пријави за регату.
Профа

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #82 poslato: 17, 02, 2010, 19:46:51 posle podne »
ti datumi se poklapaju sa regatom Moja Ladja koja ove godine treba da se odrzi po drugi put ...kraj jula pocetak avgusta, bolje neka bude jun na jul ...

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #83 poslato: 17, 02, 2010, 19:58:25 posle podne »
Predlog da to bude zadnja nedelja juna - prva nedelja jula, je proistekao iz datuma organizacije Drinskih regata, jer je prva masovna Drinska regata druge subote u julu mesecu.

Kapetane evo Zorterovog predloga iz njegovog posta!Termin po meri bar meni!!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #84 poslato: 18, 02, 2010, 13:10:55 posle podne »
Evo da se i ja oglasim povodom ove ideje da se organizuje regata . Kao prvo  vidim da se zagovara termin odrzavanja,sto je dobro, trebalo bi dati ime tom projektu da bi se krenulo naprijed u ostvarivanje cilja. Mislim da ce ovaj nas mladoosnovani nauticki klub povuci najveci dio posla oko te organizacije, ako bude doslo do tog projekta. Sto se tice granice ,kapetanije,pogranicne policije tu nece biti ni najmanjeg problema sem popisa ljudi i plovila koja ulaze u nase vode, za neregistrovane ce se progledati kroz prste jer je organizovano skupljanje na vodi,pa pogledajte na drinskoj regati sta sve plovi i kko plovi pa se nepravi problem.Da bi mi ovdje digli na veci nivo trebamo predati projekat vladi da odobri dodatna sredstva za organizaciju i prijem ljudi i plovila da to bude domacinski a ne individualno.U kratko misljenja sam da glavni organizator te manifestacije teba da bude iz Brckog sa dva koordinatora sa srpske strane jedan i hrvatske strane jedan,radi usaglasavanja oko svega. Ovo je dobar pocetak i treba da ljudi daju svoja misljenja i savjete jer na kraju ovo ce te ljude i da kosta. A kad dodje u sam finis treba da neko uzme u svoje ruke organizaciju jer ima ona stara puno babica kilava djeca. Zato vas molim da oko ovoga dajemo realne i ostvarljive prijedloge veliki pozzzzz

Van mreže zorter

« Odgovor #85 poslato: 18, 02, 2010, 13:59:31 posle podne »
Potpuno se slažem s tobom. Vi treba da ste glavni organizatori uz pomoć dva koordinatora (po jedan sa Srpske i Hrvatske strane).
A da bi vi mogli da obezbedite sve potrebne papire i sredstva za uspešnu realizaciju, potrebno je da što pre počne prijavljivanje zainteresovanih, da bi (za sada) bar okvirno imali predstavu o masovnosti i potrebama učesnika.

Pozzzz :good: :drinks: :friends: :party:

Van mreže rade

« Odgovor #86 poslato: 19, 02, 2010, 07:15:33 pre podne »
Datum je lako odrediti,par dana gore dole ali nevredi pricati ako nema dovoljan broj zainteresovanih.Bez 20,30 plovila cela prica je suvisna.Tako bar ja mislim.

Van mreže zorter

« Odgovor #87 poslato: 19, 02, 2010, 07:40:37 pre podne »
I ja mislim da datum treba odrediti okvirno, jer niko ne zna precizno da li će u to vreme biti slobodan, ali bar može da planira vreme. A što se tiče broja plovila, što više, to bolje, ali i sa 10 plovila može da se održi vrlo uspešno. S obzirom da je prva ovakve vrste, mislim da masovnost neće biti postignuta ove godine, ali iduće, SIGURNO.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #88 poslato: 19, 02, 2010, 10:20:46 pre podne »
btw ako je regata srb rs i cro ? ko dolazi za cro strane ?

Van mreže rade

« Odgovor #89 poslato: 19, 02, 2010, 12:39:16 posle podne »
Opet lepo,ko hoce hoce a ko nece i nemora. :on_the_quiet: