Autor Tema: Rijeka Sava - poveznica nautičara  (Pročitano 82954 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
Odg: Rijeka Sava - poveznica nautičara
« Odgovor #15 poslato: 12, 11, 2009, 16:56:50 posle podne »
I dalje mislim da je najbolje resenje, da mi od Bgd sa prikupljanjem ostalih zainteresovanih iz SR i BiH (RS) usput, krenemo uzvodno, Olimp-ova ekipa iz Siska takodje sa usputnim prikupljanjem zainteresovanih iz HR i BiH (RS) krenu nizvodno, i da se svi sastanemo kod zoke u Brckom. Tu se zadrzimo jedno tri dana. Ko nema kabinu ili krevet u camcu da moze razapeti sator, sto znaci da bi trebao neki proplanak ili teren gde se moze pristati i kampovati. Nakon tri dana (nadam se lepog) druzenja uz iće i piće (naravno uz muziku), svi se ispozdravljamo, pozelimo mirne vode i svako na svoju stranu. Bilo bi dobro to i medijski ispratiti (uz recimo, naslov: REGATA POMIRENJA), pa nas ni  :police: (verujem) ne bi previse maltretirala. :good: :dance: :dance1:

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #16 poslato: 12, 11, 2009, 18:20:42 posle podne »
Mislim da je Zorterova ideja najrealnija!Samo malo tri dana!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže zorter

« Odgovor #17 poslato: 12, 11, 2009, 18:51:42 posle podne »
Mislim da je Zorterova ideja najrealnija!Samo malo tri dana!

Deda, to je minimalno, a niko nas ne ogranicava s vremenom. Moze i 10-15 dana u mestu, a ako neko zuri (Iz bilo kojih razloga i bilo s koje strane), moze krenuti ranije nazad. :good: :party: :drinks: :dance:

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
    • http://www.alojasailing.com/
  • Brod tip: Bar Harbor Cruiser
  • Marina: NK"Moja ladja Brcko"
  • Veličina: 8m
« Odgovor #18 poslato: 12, 11, 2009, 23:32:28 posle podne »
Evo ja cu da odgovorim u Zokino i moje ime ...Koji crni sator i ostale kerefeke . Pa barem u Brckom nije problem da se dozivi pravo gostoprimstvo. Pretpostavka da ce i moj splav da bude gotov do te neke regate ili druzenja ,kako god da to zovete, pa ce da bude na raspolaganju onima koji nemaju kabine. Mozda nismo u stanju da uradimo mnogo al prasence , janjesce a i nesto cime to moze da se zalije mora da bude. Ljudi , pa Srbi smo , necemo se valjda druziti na rate i uz sardinu i pastetu. Organizuj te se i doplovite ...ostalo , pa vidjecete . Samo boze zdravlja.
Vepar je vepar, čak i kad mu kažu da je svinja.

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #19 poslato: 13, 11, 2009, 12:00:32 posle podne »
jeste tacno da je bio kruzer i otisao do zupanje dalje se nije moglo prava ljepotica na vodi veliko mocno  u brckom su bili tri dana extra brod plitkog gaza a tek ribe sto je bilo na njemu steta olimp sto nisu dosli do tebe raj za oci haha nikad ljepsa sava nije bila .Nas nekoliko je bilo na njemu  obisli smo ga od postrojenja do kap. kabine i salone itd itd. Mislim da ako se svi dogovorimo za ove prijedloge mozemo to da podignemo na mnogo zavidan nivo od doceka gostoprinstva. medija, tv, i svega sto ide uz to . Podici na noge lucku kapetaniju da vam izadju u susret normalno i pogrnicnu policiju jer su ovdje extra momci sto se tice toga . Ovako da vam kazem Brcko ima svake godine svoju manifestaciju na vodi koja traje ravno mjesec dana a zove se SAVSKI CVIJET i odrzava se na samoj obali i vodi rijeke save i jos ako mognemo u tom periodu da mi ovo napravimo imacemo podrsku vlade brckog jer oni ovo finansiraju svako vece neko gostuje muzika jelo pice i zajebancija . Ovih dana cu malo da propustim kroz usi nekim ljudima koji su za to odgovorni da vidimo sta se moze uraditi po tom pitanju da vam koliko toliko ublazimo troskove putovanja ako nista makar u gorivu i jos ponesto, mislim da cu uspjeti bez problema ,jer brcko vidjecete bruku brodica i splavova i canmaca ima to je grad koji voli svoju vodu pozzz.

Van mreže deda

• Administrator
« Odgovor #20 poslato: 14, 11, 2009, 20:39:08 posle podne »
Trebalo bi prvo okvirno utvrditi datum!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #21 poslato: 14, 11, 2009, 21:29:23 posle podne »
mogu reci ideja je super za tu ideju da bi se ostvarila treba vremena a vrijeme je pred nama znaci citava zima da se uradi, pa cak i proljece, nesto na tom planu. Ja licno sam mislio da ce vise odjeka dobiti ova tema jer je ostvarljiva.To otprilike ide o :diablo:ako, ko bi isao na regatu nedozvoljava mu finansijska ili bilo koja situacija a koga to nekoci njemu se neide ili i nije sa nama nego u krug sa svojim ljepotanom malo se sepuri. Ja licno mislim 99,9% mislim da krenem put beograda ovo ljetosam bez ikakve regate i da se vratim nazad do brckog to mi je zelja ima brate sm mitrovica sabac obrenovac itd svagdje po malo i divota,daj deda zahajcaj malo tamo svoje pa da vidimo imali kakve sanse oko ovoga pa da se krene lijepo sa organizacijom da nema nikakvih propusta pozz. olimp sta ti mislis onako orijentalno koliko bi moglo od vas da dodje ili da se odluci za takav put

Van mreže deda

• Administrator
« Odgovor #22 poslato: 14, 11, 2009, 21:33:41 posle podne »
Mnogi misle da ima jos vremena!Ideju ne treba napustati!Trenutno je u zizi virus,zimnica,putovanje bez viza i sl!Kako se bude priblizavalo toplije vreme bice druga prica!

Van mreže zorter

« Odgovor #23 poslato: 14, 11, 2009, 21:38:21 posle podne »
Mnogi misle da ima jos vremena!Ideju ne treba napustati!Trenutno je u zizi virus,zimnica,putovanje bez viza i sl!Kako se bude priblizavalo toplije vreme bice druga prica!

U pravu si 100%. :good:

Van mreže deda

• Administrator
« Odgovor #24 poslato: 14, 11, 2009, 22:07:08 posle podne »
Eto imamo prvi predlog!Poceli smo da mrdamo. :)

Van mreže deda

• Administrator
« Odgovor #25 poslato: 29, 11, 2009, 13:58:55 posle podne »
Halo ljudi jeste li već odustali od ideje da se na ljeto vidimo kod Brčkog :diablo: ili bilo gdje ma rijeki Savi? Zar nema nekakvih pametnih ideja da nekako financijske probleme međusobno podjelimo :download:, da li smo se tako brzo ohladili prema ideji da počnemo od sebe da bi naši nasljednici mogli nastaviti naše tradicije.  :suicide: Probudite se. Predložite nešta pametno pa da krenemo. Neka to bude naša pokretačka snaga, a ne nametnuta ideja. K R E N I M O :wild: :wild: :wild: :wild: :wild: :wild: :wild:
   Gledaj ovako,cekamo da prodju sve slave i ostali razlozi za krkanluke pa da vidimo sta i kako!!Sledece leto ja idem bar do Sabca a kad sam tu jos malo uzvodno nije problem!Koliko god to malo bilo veliko!!

Van mreže zorter

« Odgovor #26 poslato: 29, 11, 2009, 14:06:52 posle podne »
Sabac je na pola puta od Bgd do Brchkog (Sabac 102km, Brchko 202km). A kad vec ide deda (sa babob), osim mene (verovatno i moje gospodje) sigurno ce se jos neko pridruziti.  :good:
A detaljnije planove ocekujemo krajem januara, kad prodju slave, raspust i ostale "brige i problemi". :good: :drinks: :yahoo:

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #27 poslato: 29, 11, 2009, 14:34:43 posle podne »
verovatno sam i ja u igri ako bude jul mesec

Van mreže zorter

« Odgovor #28 poslato: 29, 11, 2009, 14:53:23 posle podne »
Izmedju 25. jula i 25. avgusta 2010. :good: