Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
Kapetan:
--- Citat: olimp 19, 02, 2010, 20:07:53 posle podne ---Jako bi mi olakšali stvar da što prije utvrdimo datum održavanja regate u Brčkom, kada to utvrdimo moje je da sa ove strane animiram sve koji mogu da se pridruže regati. Zato idemo bar tačno utvrditi datum. :good: :drinks: :drinks:
--- Kraj citata ---
bravo olimpe, na to sam i mislio kao i na tvoj predhodni post , nije bilo nista provokativno , sam da vidimo i sa ljudima uzvodno da se organizujemo ...
rade:
--- Citat: olimp 19, 02, 2010, 20:05:36 posle podne ---
--- Citat: rade 19, 02, 2010, 15:33:21 posle podne ---Netreba mi da obavestavamo savadzije u Hrvatskoj,mi treba sebe da organizujemo da bi znali tacno sta dalje.Prvo prijave nas sa Ladje pa pravljenje programa regate pa lobiranje za sto vise ucesnika,trazenje pomoci drzave itd..Krenuti sa ideje na rad.
--- Kraj citata ---
Rade, bez uvrede, pođi od prvog teksta čitati ovu temu pa ćeš shvatiti bit ideje ove regate. Ako u njoj učestvuju samo Srbi ili Hrvati ili Muslimani ili bilo tko sam, regata je promašena. Mi koji volimo rijeku moramo smognuti snage i organizirati zajedničku regatu svih nas odnosno OTVORITI RIJEKU SAVU DA BUDE POVEZNICA SVIH NAUTIČARA. Ako to uspijemo onda trebamo sami na sebe biti ponosni jer će slobodne puteve plovidbe imati i oni koje vodimo sa sobom i koji će nas jednoga dana zamijeniti za kormilom :good: :good: :drinks:
--- Kraj citata ---
Dali to znaci da ako niko iz Hrvatske nebude zeleo da ucestvuje da se odustaje od ideje Save kao poveznice.Ako nece ove godine,kad vide kako je lepo bilo ,mozda ucestvuju dogodine.To je poenta,krenuti u organizaciju a necekati zadnju nedelju pred neki zakazan termin.
Профа:
Раде регата ће бити сигурно, позват ћемо све па ко се одазове и дође видјеће.
Профа:
А не Олимп има и Капетан Брацо из Гуње а то је Хрватска! Чекамо вас.
zoki novus:
--- Citat: olimp 20, 02, 2010, 19:37:22 posle podne ---Ako nitko drugi, a ono ću barem ja biti iz Hrvatske, makar kanuom doplovio :good: :friends:
--- Kraj citata ---
jedna lasta ne cini prolece
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju