Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (21/71) > >>

Профа:
Биће прољећа а и љета да се видимо. Преносим поздрав.

Arsa:
Vreme mi odgovara. Ja ću, ako bog da učestvovati u toj regati do Brčkog. Mislim da je vreme da se počne sa pripremama za istu. Ukoliko ide neka veća i jača plovila mogli bi mi slabiji da se deo puta šlepujemo kako bi pre stigli. U svakom slučaju koordinacija je potrebna kako bi svi stigli na odredište u isto vreme. Za sada znam da dolazim čak i ako ne bude zainteresovanih iz BGD (u šta sumnjam).  :drinks:

Ovo je moja prva regata pa se izvinjavam ako sam natrućao neke gluposti.Pozdrav.

Kapetan:
ako bude hteo Knindza da vozi moj brod taman imas za slepanje varijanti  :good: , che je miran kada ide nesto pored njega ...

ja necu moci jer ocekujem prinovu  :good:

Arsa:

--- Citat: Kapetan  08, 03, 2010, 00:01:23 pre podne ---ako bude hteo Knindza da vozi moj brod taman imas za slepanje varijanti  :good: , che je miran kada ide nesto pored njega ...

--- Kraj citata ---

Kapetane, hvala na ponudi. Ako je knindža raspoložen i može, vrlo rado ću biti mali od palube do Brčkog. Ribe znam da napecam pa sigurno nećemo biti gladni.  :taunt:

Daće bog vremena da narednih godina i ti sa tvojim čoporom kreneš uz i niz vodu. :smile:

Ima li još zainteresovanih za ovu regatu?

IKA:

--- Citat: Kapetan  08, 03, 2010, 00:01:23 pre podne ---ako bude hteo Knindza da vozi moj brod taman imas za slepanje varijanti  :good: , che je miran kada ide nesto pored njega ...

--- Kraj citata ---
Blagoš Nati rešila se muka , kapetan očekuje bebu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju