Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zoke:
Zamoljavam da se drzimo teme a ne politike,ako nas politika povuce znam milion posto da se regaata nece odrzati . Ovdje smo na ovoj temi da vidimo mozeli se odrzati regata ovog obima to jest medjunarodna regata. Ukratko da vam pojasnim neke stvari, mislimo da napravimo regatu a i druzenje u brckom par dana ako je moguce (zavisi od dogovora)da se osmisli revijalno zabavni zivot i druzenje samih ucesnika. Npr. proglasenje najljepseg plovila ,najzabavniju posadu itd itd pa mini takmicenja u kuvanju riblje corbe pecanja itd itd gdje bi propratili dodjelom pehara ,medalja plaketa ili priznanja normalno navece uz tamburase lijepu gozbu i hladno picence. Gledamo da je organizujemo da to stvarno lici na jedno lijepo druzenje ,jer po meni nije regata ako se nas deset skupi i odemo nekih 50-100 km ,u regati se zna ko je domacin a ko gost,sve ostalo je samo zajednicka plovidba do nekog mjesta i kud koji mili moji. Nadam se da ste ovakvog misljenja i zamolio bi da nam pomognete oko dogovora da ako cemo ovaj projekat da pravimo da se polako pocnete izjasnjavati da bi mi domacini imali u uvid a cime se srecemo i da znamo sta nam je raditi da se uradi kvalitetno na zadovoljstvo sviju nas
deda:
Ukoliko neko nema nameru da ide na regatu neka bar pokusa dobrim predlozma da pomogne!
Skretanje sa teme nije pozeljno!
Kapetan:
ljudi samo gledam nacin da obavestimo ljude iz hrvatske , znaci treba naci neki sajt kod njih koji je slican nama i povezati se ... nista nije bilo politicki vec organizaciono ...
zoke:
kapetane nije tebi nista prebaceno vec je samo podvuceno da se ne bistri politika sto se tice hrvatske strane mislim da ce olimp to jest Cvijo potegnuti tamo ako su zainteresovani pozzzz
rade:
Netreba mi da obavestavamo savadzije u Hrvatskoj,mi treba sebe da organizujemo da bi znali tacno sta dalje.Prvo prijave nas sa Ladje pa pravljenje programa regate pa lobiranje za sto vise ucesnika,trazenje pomoci drzave itd..Krenuti sa ideje na rad.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju