Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (65/71) > >>

poljo:
Nekooperativan , bljak , koja ruzna kovanica. Nije obavezno sve usvojiti sto se na vijestima cuje.  Da li ste to ili niste , apsolutno me neinteresuje. Ja sam potencijalne regatase obavjestavao o stvarnosti u Brckom. A stvarnost je da ni Tito pokojni nemoze da im garantuj da nece biti nezeljenih situacija ako se poklope dvije ili vise manifestacija u isto vrijeme i na istom mjestu. Ako Vlada "grada" moli da se datum ne poklope , sta sad treba tu glumiti da je sve krasno. Na koncu , konca ...jel sve STVARNO dobro u Brckom? Je li bezbijedno ? Je li policija u stanju da drzi pod kontrolom stvari ili je samo u stanju da zustavlja vozila sa stranim tablicama ? Nekome ko nema pojma sta je i kako je nereci istinu bi bilo sramotno. Imam veliki, ali zaista veliki broj prijatelja bajkera iz citave bivse Juge a i  lijep broj van te teritorije ...jedino u Brckom postoje bajkrskiklubovi sa nacionalnim prdznakom i nema sanse da se udruze . Tacno- nije tacno? Ma pusti ,  ljude neinteresuje nas jad i maloumnost. Moja porodica zivi u toj tuzi od negdasnjeg grada , bas mi je zao sto je tako kako je .

rade:
zavrsen bajk susret u Zabranu.Bilo oko 600 bajkera iz Srbije,HRVATSKE,BIH,MADJARSKE,POLJSKE,SLOVENIJE, i nista.Svi zivi i zdravi. :diablo:

zoke:
ne ulazim u nikakve druge polemike sem onoga sto sam rekao, da je prostor mali za dvije manifestacije i da nebi bilo dobro dva susreta razlicita karaktera je nemoguce. Sto se tice bajkera i ja sam roker u dusi ali vise muzikom a da ima pijanih i jos svakakvih to stoji i to je sigurno, ni u jednom momentu ne aludiram na nacionalnost jer za mene je pijan covjek pijan i druge nema. Od prosle godine znam jer sam citavo vrijeme bio na vodi da je bilo stete na brodicama ne velike ali je bilo, za vrijeme motorijade ,nikako iz nacionalnih razloga nego sto se popilo pa jebiga zgrabile se trebe pa gdje snjima vec na brodice kad smo im pod nosom, a u tom slucaju nema se osjecaj za neciju privatnu svojinu, Toliko o tome i djedaj ne zamjeri mi i netreba uopste oko togo praviti ni najmanju raspravu

deda:
Ko trazi probleme nacice ih bilo gde!Bez obzira na nacionalnost ili opredeljenost prema necemu!

poljo:
Deda...Potpisujem tvoju izjavu.
Zoke... Ti znas trenutnu situaciju bolje od mene ,ja ipak dolazim u Brcko samo u goste evo vec par godina .
Imo sam namjeru samo iznijeti jos jedno vidjenje situacije o kojoj se pricalo,kao i ono o mogucim minama u tom predjelu. Nazalost necu bitiprisutan u tim mjesecima pa cu kao i ostali pratiti mogucu regatu samo ovako na forumu. Prema tome , nema potrebe ni da ucestvujem u daljoj "elaboraciji" o njoj.Ko se nasao prozvan u ovoj prici , nasao , ko nije razumio o cemu pricam jos bolje . Dobar provod zelim onima koji se odluce za ovu rega, tvrdim da ce biti dobro docekan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju