Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (66/71) > >>

poljo:
E, JBG, jos na pocetku je receno da Vi koji bi ucestvovali u regati treba da odredite datum . Kad god dodjete u Brcko isti ljudi koji su Vam rekli da ce Vas docekati to ce i uciniti najbolje sto znaju i umiju.
Rekoh da se necu petljati u ovo ali osjetih se prozvan. Digli ste brate frku oko jednog vikenda ko da je ,nedo bog , poslednji . Reci te dan i krenite , kad dodjete u Brcko bicete doceani kako trba .

zorter:
Ja stvarno ne znam da li sam slep ili ne zelim da vidim ono sto pise.

LEPO JE RECENO DA BRCKO NECE ODREDJIVATI DATUM REGATE. NJIMA ODGOVARA SVAKI DATUM NA KOJI SE ODLUCITE.

@Cvijo,
Ni malo nije korektno napadati kolege iz Beckog zbog odlaganja prvobitno odredjenog datuma. Sve sto su ucinili, ucinili su u najboljoj nameri i zelji da sve prodje u dobrom raspolozenju i bez ikakvih trzavica. Niko Ti ne brani da povedes grupu i na prvi datum, ali ako se nesto nepredvidjeno desi opet bi bili krivi Brchanci, jer nisu upozorili na mogucu opasnost. Kad je neko nezadovoljan, on je uvek nezadovoljan.
Imas li snage i volje da prihvatis kod tvojih kolega i prijatelja SVU krivicu ako se nesto nepredvidjeno desi?
Niko nije rekao da su bajkeri idioti od ljudi, (takvih ima svugde, pa i medju nama), ali je ipak OPREZNOST, MAJKA MUDROSTI.

Kao i poljo necu moci da prisustvujem regati (ove godine), ali ne mogu da ne reagujem na ovakve reci.

zoki novus:
kakav datum?
datum nedolaska regatasa?
pa sa kim da se sastanete?
osim zortera koji je sve zakuvao i arse( koji ce sam da dodje) niko nije ni rekao da ce da ide
mislim da je najbolje da sednete na motore pa na zborno mesto sa bajkerima (zna se datum)

zorter:
Ti kad ne bi zakuvao, ne bi bio NOVUS, ili kako te vec neki zovu PERA LOZAC. Mozes da lozis koliko hoces, ali sa strane Beograda, Obrenovca, Sapca vec ima preko 10 plovila koji su se izjasnili da bi isli (a ne samo Arsa). Ja mozda jesam zakuvao, ali ne sam, vec u razgovorima "u zivo" sa kolegama s ovog foruma. A da meni nije iskrsnuo problem (finansijske prirode oko finansiranja prijemnog ispita i upisa sina na fakultet), ja sigurno ne bi odustao od ove akcije. Ako ne mozes da razumes onog ko nema, mogu samo da ti pozelim, "Dabogda imao pa nemao!", ali neka, nisam Jevrejin!!!

zoke:
Evo jos jednom da se oglasim po pvom pitanju i da udarim tacku. Gospodine OLIMP meni vi stvarno niste jasni ili se toliko pravite nevjesti i neinformisani oko ove teme koju ste vi upravo vi zapoceli, jel vama uopste jasno da smo se mi ponudili da vam budemo samo domacini i vjerovatno je to sad problem sto vi nemozete da se dogovorite kad da se sastanete i kad da krenete. Regata ste vi iz zagrebe i Beograda  i mi koji smo ovdje gdje ste odredili da se sastanete naravno zajedno sa nama . Tu nam drzite predavanja kako i gdje i na koji nacin, mislim na brcake, meni stvarno nije jasno. I na kraju ,ovo o moto susretima ,niko nije rekao da se vi izlazete oasnosti i da ce vam neko glave porazbijati nego samo da je nemoguce odrzati dvije manifestacije na jednom terenu u isto vrijeme, jer odmah iza nas gdje su nam vezovi na vodi je gradsko izletiste Ficibajer gdje se upravo tu odrzava i koncert i okupljanje i to je za taj dan zauzeto jer je i bajkerski kamp,to jest vikend. Samim tim i mi smo razmisljali da montirmo sator sa sjedecim mjestima i da nabavimo malo neke muzike kako dolikuje a pitnje kako kad ti na pedeset metara tresti roken rol ,koji i ja volim , i turiranje motora,i hiljadu ljudi koji su dosli ili kao bajkeri ili kao posjetioci,objasni mi kako. Kod nas postoji manifestacija SAVSKI CVIJET koja traje upravo na tom mjestu i traje skoro mjesec dana pa je jedno vece rokeri drugo narodnjaci trece folklor ,pa kad je to da niko nikom nesmeta sto ih nezdrobe u jedan dan sto sta fali nesmetaju jedni drugima e nasta bi to bilo nalik ljudi moji. Nego da zavrsim Vi iz Zagreba i beograda kako se dogovorite a mi smo tu i ne izvlacimo se a jos manje da ti odredjujem kad ces da krenes i koliko da plovis. KAD SE DOGOVORITE JAVITE SE CEKAMO VAS POZZZZZZZ

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju