Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (64/71) > >>

igorbos:
Zorane znam da si pismen pa mi zato nije jasno sta nisi razumio!!!Ogradio sam sebe i klub od loseg,ne od dobrog.Vodu nimalo ne mutim nego sam napisao da je regata izvodljiva i potrebna!Ti znas ko gdje pravi motorijadu u Brckom,trebao si to i da napises jer drugi ne znaju a prvi si pisao o tome!Gledam sa strane i to je i istina ali ne odmazem jer nemam razlog da odmazem.Volim vodu ali je drugacije posmatram od tebe.Ako ja i ti imamo nesporazum nemoj to prenositi na druge i ovim se putem raspravljati jer ni ja to ne radim (osim evo kad moram) a sta se tebi cini i pricinjava to je tvoj problem.Imas moj broj i ako zelis pricati o problemu nazovi,nemoj povlaciti ovuda.Za kraj-procitaj moj post jos jednom,onaj prvi,ili pitaj nekoga drugog da li i njemu zvuci negativno kao i tebi pa ce ti biti jasno.
Isto drugarski pozdrav i izvinjenje ostalima sto moraju da gledaju tudje pomije koje nemaju veze s temom!

rade:
Koliko nas vozi motor?Ja da i volim vise voziti motor nego kola.

Kapetan:
mozda sam vec pitao al ajd ponovo :)

da li je onaj pristan sto ste pravili na problematicnoj lokaciji ili ne ? ako nije moza mogu ljudi tu da se vezu ?

poljo:
Pristan je napravljen 3 minute hoda od centra "grada" na krju setalita . Mali rekreacioni centar i mini izletiste su tu, veslacki klub ...i ini sadrzaji jos . Nije ovdeproblem u mogucnosti dolaska, vezivanja i pristupacnosti lokacije nego u ljudima koji ce da prave motorijadu u tom terminu. Klub koji orgnizuje ovu manifestaciju je hmmmm recimo to na neki nacin nekooperativan sa ostatkom zivlja . Kao i sve u Brckom napravljeno je na razlicitim platformama od kojih je nacionalna pripadnost primarna kategorija. Nebi prvi put bilo da nastanu problemi zato sto neko misli da je nesto njegovo a nezajednicko. Obicna utakmica na drugom kraju planete je u Brckom "sigurnosno pitanje". Prilikom dolaska i boravka normalnim danima niko ,uglavnom , nema poblema .Samo ovakvim  danima i prigdama moze doci do problema ,te je zato i nastala ov konfuzija oko datuma. Steta sto se komplikuje sve to ali ... Na kraju krajeva , kako Zoki rece , oni koji dolaz biraju kad ce doci

djedaj:
Poštovani Nick,,Poljo,, mogu preć preko toga što Zoke reče da smo mi Bajkeri Pijani,Našmrkani i Nadrogirani jer su samo Bajkeri takvi a nikako druge kategorije stanovništva, ali ne mogu preći preko toga da smo Nekooperativni jer se ne sjećam da nas je iko kontaktiro povodom regate.To odgovorno tvrdim kao predsjednik Moto Kluba
Grunf čije je sjedište na Ficibajru već pet godina.Pošto sam i Nautičar ja sam Zoketa
obavijestio da mi je žao što se datum preklapa jer sam hrjeo sić do Rače da i sam učestvujem u regati ali vidim da se ovo sad izrodilo u nešto drugo pa vam samo mogu zaželjeti sretan put...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju