Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (63/71) > >>

Kapetan:
razloga za odustajanje nema samo treba izkoordinirati novi datim mozda nedelja pre ili posle i videti kako se uklapaju ljudi u celu pricu

rade:
16,17.18. jul i uklapamo se u manifestaciju Savski cvet.Nemislim da je to dokazivanje, nemam s cime da se dokazujem a nemam ni kome osim sebi mozda.Verujem u ideju slobodne plovidbe,pomoci i druzenju sa ljubiteljima reka bilo koje nacionalnosti bili.Bar dok smo na vodi.
Ajde da probamo sa ovim udarnim datumima pa da vidimo sta dalje.

zorter:
Cak i ako se ne nadju zajedno (nauticari Srbije i Hrvatske) Brčko (a ne reka Sava) ce biti poveznica nauticara, za sve tri drzave.

Zoke, Profo, bravo!!! :good: :good: :good:

Samo tako nastavite. :good: :drinks:

igorbos:
Ovo sto pisem nema veze sa regatom ali pisem cisto da slucajno ne dodje do neke zabune ako se bude komentarisalo o bajkerima iz Brckog povodom promjene datuma regate u bilo kom kontekstu.Brcko ima 4 moto kluba i mozda nemaju svi isti cilj.Moj klub SILVER WINGS ima za cilj voznju i druzenje i ne organizuje moto skup pomenutog nego sad vec tradicionalno mnogo ranijeg datuma.Nas skup ili kako je mi zovemo MOTOKONCENTRACIJA je vec prosao i to bez incidenata (padova,udesa,droge,smrkanja itd...i usprkos hektolitrima piva) jer je na mnogo zavidnijem nivou od formalnog.Napominjem: Da,ne mislim suprotno o klubu koji ima motorijadu tog dana  I,da se ne osjecam prozvanim ni u jednom momentu ili nesto slicno nego bih samo da ogradim svoj klub i sebe od mogucih nesporazuma.Inace mislim da je regata veoma izvodljiva i potrebna.Pozdrav i izvinjenje za off!

zoke:
Lijepo si napisao Igore i ogradio si se o svega sto je dobro,jer najlakse se ograditi i biti sa strane i samo kritikovati. Sto nisi napisao ovim ljudima ovdje gdje se ta vasa MOTOKONCETRACIJA odrzala ,(ni blizu vode vec na posve drugom dijelu grada) sto je vrlo bitno. Ovaj moto klub odrzava susrete bas na terenu gdje bi se odrzala regata i izvrsio prijem ljudi koji dolaze, i to je vrlo bitno,jer na jednom mjestu je to nemuguce uraditi a ti to Igore najbolje znas i molio bih te da nemutis vodu koja je vec dosta zamucena,i ako mislis da je moguce ja ti vrlo rado prepustam tu organizaciju pa izvoli. Ovdje niko nije blatio ni napadao niciji klub ali dvije manifestacije ili okupljanja nazovi to kako hoces razlicitog karaktera je po meni nemoguce i nije dobro.Neznam kojim povodom si ovo pisao mada mi se cini da znam, ako nemozes da pomognes nemoj makar da odmazes drugarski pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju