Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
deda:
Trebalo bi prvo okvirno utvrditi datum!
zoke:
mogu reci ideja je super za tu ideju da bi se ostvarila treba vremena a vrijeme je pred nama znaci citava zima da se uradi, pa cak i proljece, nesto na tom planu. Ja licno sam mislio da ce vise odjeka dobiti ova tema jer je ostvarljiva.To otprilike ide o :diablo:ako, ko bi isao na regatu nedozvoljava mu finansijska ili bilo koja situacija a koga to nekoci njemu se neide ili i nije sa nama nego u krug sa svojim ljepotanom malo se sepuri. Ja licno mislim 99,9% mislim da krenem put beograda ovo ljetosam bez ikakve regate i da se vratim nazad do brckog to mi je zelja ima brate sm mitrovica sabac obrenovac itd svagdje po malo i divota,daj deda zahajcaj malo tamo svoje pa da vidimo imali kakve sanse oko ovoga pa da se krene lijepo sa organizacijom da nema nikakvih propusta pozz. olimp sta ti mislis onako orijentalno koliko bi moglo od vas da dodje ili da se odluci za takav put
deda:
Mnogi misle da ima jos vremena!Ideju ne treba napustati!Trenutno je u zizi virus,zimnica,putovanje bez viza i sl!Kako se bude priblizavalo toplije vreme bice druga prica!
zorter:
--- Citat: deda 14, 11, 2009, 21:33:41 posle podne ---Mnogi misle da ima jos vremena!Ideju ne treba napustati!Trenutno je u zizi virus,zimnica,putovanje bez viza i sl!Kako se bude priblizavalo toplije vreme bice druga prica!
--- Kraj citata ---
U pravu si 100%. :good:
deda:
Eto imamo prvi predlog!Poceli smo da mrdamo. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju