Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zorter:
I dalje mislim da je najbolje resenje, da mi od Bgd sa prikupljanjem ostalih zainteresovanih iz SR i BiH (RS) usput, krenemo uzvodno, Olimp-ova ekipa iz Siska takodje sa usputnim prikupljanjem zainteresovanih iz HR i BiH (RS) krenu nizvodno, i da se svi sastanemo kod zoke u Brckom. Tu se zadrzimo jedno tri dana. Ko nema kabinu ili krevet u camcu da moze razapeti sator, sto znaci da bi trebao neki proplanak ili teren gde se moze pristati i kampovati. Nakon tri dana (nadam se lepog) druzenja uz iće i piće (naravno uz muziku), svi se ispozdravljamo, pozelimo mirne vode i svako na svoju stranu. Bilo bi dobro to i medijski ispratiti (uz recimo, naslov: REGATA POMIRENJA), pa nas ni :police: (verujem) ne bi previse maltretirala. :good: :dance: :dance1:
deda:
Mislim da je Zorterova ideja najrealnija!Samo malo tri dana!
zorter:
--- Citat: deda 12, 11, 2009, 18:20:42 posle podne ---Mislim da je Zorterova ideja najrealnija!Samo malo tri dana!
--- Kraj citata ---
Deda, to je minimalno, a niko nas ne ogranicava s vremenom. Moze i 10-15 dana u mestu, a ako neko zuri (Iz bilo kojih razloga i bilo s koje strane), moze krenuti ranije nazad. :good: :party: :drinks: :dance:
poljo:
Evo ja cu da odgovorim u Zokino i moje ime ...Koji crni sator i ostale kerefeke . Pa barem u Brckom nije problem da se dozivi pravo gostoprimstvo. Pretpostavka da ce i moj splav da bude gotov do te neke regate ili druzenja ,kako god da to zovete, pa ce da bude na raspolaganju onima koji nemaju kabine. Mozda nismo u stanju da uradimo mnogo al prasence , janjesce a i nesto cime to moze da se zalije mora da bude. Ljudi , pa Srbi smo , necemo se valjda druziti na rate i uz sardinu i pastetu. Organizuj te se i doplovite ...ostalo , pa vidjecete . Samo boze zdravlja.
zoke:
jeste tacno da je bio kruzer i otisao do zupanje dalje se nije moglo prava ljepotica na vodi veliko mocno u brckom su bili tri dana extra brod plitkog gaza a tek ribe sto je bilo na njemu steta olimp sto nisu dosli do tebe raj za oci haha nikad ljepsa sava nije bila .Nas nekoliko je bilo na njemu obisli smo ga od postrojenja do kap. kabine i salone itd itd. Mislim da ako se svi dogovorimo za ove prijedloge mozemo to da podignemo na mnogo zavidan nivo od doceka gostoprinstva. medija, tv, i svega sto ide uz to . Podici na noge lucku kapetaniju da vam izadju u susret normalno i pogrnicnu policiju jer su ovdje extra momci sto se tice toga . Ovako da vam kazem Brcko ima svake godine svoju manifestaciju na vodi koja traje ravno mjesec dana a zove se SAVSKI CVIJET i odrzava se na samoj obali i vodi rijeke save i jos ako mognemo u tom periodu da mi ovo napravimo imacemo podrsku vlade brckog jer oni ovo finansiraju svako vece neko gostuje muzika jelo pice i zajebancija . Ovih dana cu malo da propustim kroz usi nekim ljudima koji su za to odgovorni da vidimo sta se moze uraditi po tom pitanju da vam koliko toliko ublazimo troskove putovanja ako nista makar u gorivu i jos ponesto, mislim da cu uspjeti bez problema ,jer brcko vidjecete bruku brodica i splavova i canmaca ima to je grad koji voli svoju vodu pozzz.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju