Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
deda:
--- Citat: olimp 29, 11, 2009, 13:26:20 posle podne ---Halo ljudi jeste li već odustali od ideje da se na ljeto vidimo kod Brčkog :diablo: ili bilo gdje ma rijeki Savi? Zar nema nekakvih pametnih ideja da nekako financijske probleme međusobno podjelimo :download:, da li smo se tako brzo ohladili prema ideji da počnemo od sebe da bi naši nasljednici mogli nastaviti naše tradicije. :suicide: Probudite se. Predložite nešta pametno pa da krenemo. Neka to bude naša pokretačka snaga, a ne nametnuta ideja. K R E N I M O :wild: :wild: :wild: :wild: :wild: :wild: :wild:
--- Kraj citata ---
Gledaj ovako,cekamo da prodju sve slave i ostali razlozi za krkanluke pa da vidimo sta i kako!!Sledece leto ja idem bar do Sabca a kad sam tu jos malo uzvodno nije problem!Koliko god to malo bilo veliko!!
zorter:
Sabac je na pola puta od Bgd do Brchkog (Sabac 102km, Brchko 202km). A kad vec ide deda (sa babob), osim mene (verovatno i moje gospodje) sigurno ce se jos neko pridruziti. :good:
A detaljnije planove ocekujemo krajem januara, kad prodju slave, raspust i ostale "brige i problemi". :good: :drinks: :yahoo:
rade:
verovatno sam i ja u igri ako bude jul mesec
zorter:
Izmedju 25. jula i 25. avgusta 2010. :good:
rade:
a vodostaj u to vreme
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju