E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Kuca Na Vodi - Marina za drugare

<< < (5/5)

pavle:
Kako god to je sve ukupno puno stresa,posla i ulaganja.Znam jednog stvarno kvalitetnog i postenog coveka (Raka sa Ade) koji ima sve papire i dobru ideju za to sto vi hocete.Ima osnovan klub,mesto na NBG,papire,poseban tretman za clanove kluba i volju da radi to sto vec i radi  u manjem obimu na Adi.Siguran sam da bi bio zainteresovan za vasu ideju.

LSI:
Bio ja danas na obali kod Batajnice (1184 km - desna strana), kad tamo - iznenadjenje!

Neko gradi ogroman splav, a zemljani radovi ukazuju na to da se planiraju i rampa za spuštanje i vadjenje čamaca i nekakav vez!

Splav je otprilike 10-12 (možda i više) m u kvadrat; pontoni i konstrukcija u vodi, platforma drvena postavljena preko konstrukcije, a i kompletan kostur nadgradja završen. Ostaje samo da se obloži i postavi unutrašnja instalacija.

Batajničani izgleda uskoro (vervatno već na proleće, imajući u vidu stepen izvršenih radova) mogu da očekuju svoju marinu (ne znam da li je izraz dobar - ne znam da li se može reči "svoja", pošto ne znam ko je investitor i kakvi su mu planovi, ali meni ovo deluje ohrabrujuće)!

Komšije iz Banovaca, obratite pažnju - možda i za vas bude interesantno...

Vlada 69:
Bilo bi stvarno lepo a iznad svega korisno da se u Bataji uradi pontonski privez.Raspitaj se odmah o cemu se radi jer ti je to i najblize i najzgodnije.
Sto se tice nas Banovcana,to nam je daleko (iz logistickih da kazem razloga) ali ovih dana treba da sednemo i lepo se izdogovaramo da sa necim zapocnemo sezonu,pa onda polako.U svakom slucaju ja vise nemam volje,zivaca i cega god jos da svaki put dozivljavam isto kada god hocu da se bar malo provozam a treba da spustam pa posle dizem camac.

U svakom slucaju javi sta je to kad saznas a i ja cu da izvestim o tome sta cemo preduzeti u Banovcima.

LSI:

--- Citat: Vlada 69  18, 11, 2009, 07:49:20 pre podne ---...
U svakom slucaju javi sta je to kad saznas a i ja cu da izvestim o tome sta cemo preduzeti u Banovcima.

--- Kraj citata ---

U medjuvremenu saznao sam da ponton gradi izvesni gospodin Mirković (ili tako nekako) vlasnik OROZ-a u Batajnici, ali izgleda da to radi u saradnji sa čovekom koji ima nekakvu firmu na glavnoj ulici u Batajnici - nisam saznao ime ovog čoveka i firme.

Ostaje da sve proverim pa ću potvrditi.

SALE NB:
Taj splav u Bataji se radi već neko vreme, ali tu su se spominjali i neki problemi pravne prirode. Videćemo šta će biti od toga.
Meni bi odgovarala i Batajnica. Preko vinograda imam svega 3km do tamo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju