E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Kuca Na Vodi - Marina za drugare
Vlada 69:
--- Citat: zoki novus 11, 11, 2009, 17:14:57 posle podne ---ma nemoj nikog da navatavas kreni sam tako mozda nesto i uradis :good:
--- Kraj citata ---
To je krajnja opcija,mada znam par zainteresovanih.U svakom slucaju tokom zime treba se lepo izdogovarati i s prvim lepim danima s proleca to i realizovati.Prvo da krenemo mi sa nasim privezima a onda da dodajemo polako ...
LSI:
--- Citat: Vlada 69 12, 11, 2009, 07:59:25 pre podne ---
--- Citat: zoki novus 11, 11, 2009, 17:14:57 posle podne ---ma nemoj nikog da navatavas kreni sam tako mozda nesto i uradis :good:
--- Kraj citata ---
To je krajnja opcija,mada znam par zainteresovanih.U svakom slucaju tokom zime treba se lepo izdogovarati i s prvim lepim danima s proleca to i realizovati.Prvo da krenemo mi sa nasim privezima a onda da dodajemo polako ...
--- Kraj citata ---
SAMO VAS GLEDAM (novi brodovlasnik iz Batajnice)!
Vlada 69:
--- Citat: LSI 12, 11, 2009, 09:10:37 pre podne ---
--- Citat: Vlada 69 12, 11, 2009, 07:59:25 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
SAMO VAS GLEDAM (novi brodovlasnik iz Batajnice)!
--- Kraj citata ---
Vidim ja bice nas jos :good:.
STG:
Rekao bih da je jedan tri hiljade...A i to mi je nesto sumnjicavo....
Outboard Master:
--- Citat: Mezija 10, 11, 2009, 19:25:54 posle podne ---
--- Citat: Dule 10, 11, 2009, 16:35:29 posle podne ---Koliko vidim ima vas dovoljno u Banovcima koji ste trenutno bez veza. Organizujte se, napravite neki splavić - ponton, dobro ga usidrite i vežite se tu. A o njemu vodite brigu na smenu. Svaki dan drugi ili smena nedeljno... Tako bi bilo bezbedno i rešili biste probleme. A možda jednog dana prerastete i u marinu. Naravno, možete i registrovati udruženje i onda bi lakse došli i do dozvole, mada mislim da za početak može i bez nje.
--- Kraj citata ---
To bi bilo super,sigurno ima dovoljno zainteresovanih.
Samo srbi se tesko dogovore oko zajdnickih i korisnih stvari. Mozda da se otvori nova tema za zainteresovane a i ja sam medju njima.
--- Kraj citata ---
problem je sto se u srbiji samo gleda na sekundarni profit
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju