E, ovako treba... > Vanbrodski motori

STABILIZATORI - iskustva i saveti

<< < (4/7) > >>

Vlada 69:
Sale,ne znam bas dali bi ti odgovarao hondin posto je moguce da je to honda pravila samo za svoje modele a ti vidim imas jonsona.Onaj sto sam video u argo marine je univerzalan i ako se dobro secam kostao je oko 20-tak eur,pa ako ti nije mnogo probaj da kupis i pravac na spust na Veneciju.Ako nemas problema da izglisiras (ako ti je motor dobro istrimovan-a predpostavljam da jeste) ne znam stace ti to.Bilo bi dobro kada bi ti neko pozajmio da probas pa ako ti odgovara...

SALE NB:
Izglisiram ja bez problema,pogotovo što se najčešće vozimo "u dvoje", ali sa 4 osobe na čamcu ( ili više prtljaga) to podrazumeva malkice više od 2/3 gasa, a i potrošnja onda više nije baš idealna. Zato bih i hteo da probam ili barem neko ko je probao na sličnom čamcu/motoru da kaže valja ili ne valja.
Inače, u Hondi je takođe univerzalan, ali je cena malo "masnija": 3,500 din.
Taj u Argu je svakako pristupačniji, jedino ne znam da li je isto paše za manje motore. Navratiću do Arga da ga snimim.
Takođe bitna stvar, postoje modeli kod kojih je potrebno bušiti kavitacionu ploču, a ima modela koji ne zahtevaju bušenje, već se kače. ( što mi je mnogo milije -pogotovo samo za probu).

SALE NB:
Dule, da li ti na Wellcraftu imaš flapsove?
Voleo bih da vidim kako se postavljaju, u ravni sa dnom čamca ili malo iznad, da li prate zakošenost V korita ili se postavljaju vodoravno?

Kapetan:
flapsovi ??? znam sta su na avionu ali gde se stavljaju na brodu ?

SALE NB:
To ti je nešto ovako... ujedno i odgovor na moje pitanje....

nađoh i ova uputstva za montažu....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju