E, ovako treba... > Vanbrodski motori
STABILIZATORI - iskustva i saveti
Outboard Master:
--- Citat: Kapetan 26, 01, 2009, 16:33:48 posle podne ---ma znam da mi ne treba ali imamn neka peraja .. cim uslikam saljem ti .. aali mislimd a nisu stabilizatori
--- Kraj citata ---
peraja?? idi uslikaj taj evinfish da vidim to bas me interesuje koje to cudo :preved:
giganova:
Stitnik za elisu je super sve dok neuletite u mrezu ili uvuce najlonkesu i sl.Kada se to desi :suicide:
Kapetan:
pa isto je kao i bez ?
Vlada 69:
Video sam da ARGO MARINE prodaje te stabilizatore i koliko znam oni se koriste samo na vecim motorima za primenu na brzim camcima kako bi sto pre izglisirali i kako bi bio manji nagib na napadnoj ivici pri zaokretu sto opet rezultira vecom stabilnoscu i naravno manjom potrosnjom.Ovi sto sam video se montiraju vrlo jednostavno i od neke vrste plastike su.Medjutim mislim da to i nije za reku.Sta bi se desilo kada se vozite po Dunavu kada "cveta socivica" i kada voda nadolazi i nosi granje i travuljinu.Bilo bi dosta doga na stabilizatorima.Mozda gresim,ne znam...
SALE NB:
Ja bih to voleo da isprobam, pošto na gliseru imam relativno slab motor koji se pod većim opterećenjem pomalo muči.
U Hondi (u YBC-u) se prodaje model za motore do 40ks, taj mi baš odgovara, ali voleo bih da saznam šta se stvarno dobija.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju