E, ovako treba... > Vanbrodski motori
STABILIZATORI - iskustva i saveti
Kapetan:
prvo sto cu da radim je onaj stitnik za elisu koji je negde ostavio outboard master ... prvo to pa sve onda kasnije...
SALE NB:
Da, bogami i to bi valjalo napraviti....
Outboard Master:
--- Citat: Kapetan 26, 01, 2009, 01:01:44 pre podne ---jel to samo za glisere ili ????
ja imam slicne stvarcice na mom evinrudu .. ali ne znam da li je stabilizator u pitanjju ili nesto drugo...
--- Kraj citata ---
sta ti imas na tvom od 7-8 m camcu??? :taunt: moze li slika to bih da vidim???!!!!
i sta ce taj ajd da ga nazovemo stabilizator i ako stabilnost nema sa time veze ... ime za to je hidrofoil , on podize GLISERE (camci koji mogu da glisiraju i imaju takvo korito i odredjenu motorizaciju) brze iz vode u fazu glisiranja ..... TO JE TEORIJA o kojoj ima svako drugacija misljenja i iskustva , neko kaze to nista nevalja a nekome i stedi gorivo i brzi i sve to. ja bih stavio te hidrofoile da vidim kako ide sa njima pa ih posle skinem da vidim kako ide... :police:
ali kapetane tebi garantovano to netreba :dance:
Kapetan:
ma znam da mi ne treba ali imamn neka peraja .. cim uslikam saljem ti .. aali mislimd a nisu stabilizatori
Outboard Master:
--- Citat: Kapetan 26, 01, 2009, 01:21:15 pre podne ---prvo sto cu da radim je onaj stitnik za elisu koji je negde ostavio outboard master ... prvo to pa sve onda kasnije...
--- Kraj citata ---
to je super ideja i stiti skupe elise a i zivotinje kao i narod.... mnogo dobra stvar :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju