" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Neverovatno, sad videh da je na jednoj drugoj temi već pokrenuta priča o ovoj lađi, možda je bilo bolje da sam tamo onda nastavio ali hajd nema veza :drinks:
Vec duze vreme je vidjam na Savi parkiranu u blizini ostruznickog mosta, leva obala cini mi se negde oko 10-11 km. Nikada je nisam video u voznji, vec godinama.
Brod je nemacki sa nemackim dizel motorom vece snage (slicne su ubacivali i u tenkove). Sluzio je u Vojvodini za vucu manjih barzi sa zitom. To mi je ispricao jedan od vlasnika koji ih poseduju. Letos je bio privezan pored mene nekoliko dana u Gaju. Mislim da se zove Srecko ili tako nekako, strucnjak je za ugradnju daljiskih komandi za vanbrodske motore. Ostala su jos 3 plovila u voznom stanju u ovom delu Srbije.
Mob stalno isključen ako neko može da nađe gazdu bilo fino, meni se baš sviđa ta lađa i jako me zanima kako izgleda unutra. Predpostavljam da je ceo zadnji deo motor.