E, ovako treba... > Plovila
Kupovina ladje
zoki novus:
na tom brodu mu je uginula macka za koju je bio izuzetno emotivno vezan
a sve na njemu ga je podsecalo na nju...
a svi vrlo dobro znamo kad macke nema misevi kolo vode
BOKAC:
--- Citat: colonelo 27, 12, 2009, 21:10:25 posle podne ---
--- Citat: zorter 27, 12, 2009, 20:59:55 posle podne ---To sad i nije vazno. :taunt:
--- Kraj citata ---
Ma vazno je kako da nije? Ti Zorteru mora da znas pa ti zato nije vazno. Pazi neko prodaje brod po 4-rostruko nizoj ceni i tebi nije vazno zasto. Trebali bi da znamo u cemu je "maca" radi svih nasih buducih prodaja i kupovina.
--- Kraj citata ---
Colonelo,
po prici vlasnika (bivseg) koji je stvarno jako fin covek,zafalila je tolika kinta za stan. Sto neko rece,ja bih tu lovu pozajmio ali neko jednostavno nema od koga da zajmi.Sve je ovo njegova prica i ja licno u nju verujem. Sticajem okolnosti covek je u oglasima dao broj telefona od cuvara marine kako bi se on "borio" sa pozivima.Cuvara je u tom momentu capila temperatura i covek je ugasio telefon.U medjuvremenu sam uspeo da dodjem do telefona vlasnika broda i jako brzo smo sve zavrsili.
Kapetan:
bokac cestitam na kupovini , da sam imao u kesu ne bih razmisjao !!!
na zalost bio sam prilicno nepoverljiv u celi pricu pa nisam ni okrenuo ceveka :(
ladja je prav liga , bukvalno o sto si rekao krpa i metla i ladja gotova ...
colonelo:
Bravo Bokac, hvala na informaciji :good: lepo zavrsen posao. Uzivaj u brodu. :drinks:
misaf:
Bokac čestitam i ja na kupovini. U zdravlju te služio :preved:
Jel se podižu podovi, kakvo je stanje trupa u kaljuži i kod vod. linije i kakve su mu vibracije trupa od pogona?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju