E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (60/64) > >>

BOKAC:

--- Citat: misaf  29, 12, 2009, 07:54:07 pre podne ---Bokac čestitam i ja na kupovini. U zdravlju te služio :preved:
 Jel se podižu podovi, kakvo je stanje trupa u kaljuži i kod vod. linije i kakve su mu vibracije trupa od pogona?

--- Kraj citata ---

Hvala Miso,

podovi se podizu,stanje trupa izgleda OK,zavlacio sam lampu gde god je to bilo moguce i nigde nisam naisao na nekakvu koroziju ili takvo sto. Vibracija nema,motor lepo pali i mirno radi. Jedino mi se cini da nema maximalno iskoriscenje snage,tj.sumnjam da se na koritu nahvatalo mnogo algi ili je propela obrijana i da bi to trebalo da se sredi.Naime,kormilo nema granicnik i u krajnjim polozajima kaci propelu.Cekam malo lepse vreme da ga podignem na kran i da vidimo kako to sve izleda od dole. U svakom slucaju sve je to resivo ali cemo sacekati bolje dane.

Pozdrav i  :drinks:

STG:
Cestitke,super ladja.... :good:
Navraticu do Caleta jedan dan kad budem u prolazu pa da osacujem brod

Zoran:
Svaka cast na kupovini,neka te dugo sluzi.Sta te briga zasto je ta cena,dovedi popa,neka je okadi i uzivaj.
Ps.Svi bi mi voleli tako nesto za te pare.

samardza:
Bokac :good:

odissej:
Svaka cast na kupovini! Holandjani prave najbolja celicna plovila na svetu, a Nordijci "plasticna". Ni jedna "samogradnja" mu ne moze biti ravna.Bravo!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju