E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

(1/64) > >>

Zoran022:
Poruka obrisana

deda:
Nesto mi je konekcija losa pa brljavi!Pricam ti o ovom camcu,da je iz moje marine!

deda:
Gene,samo strpljivo,duga je zima!Sutra mozda iskoci nesto jeftino a dobro!Nikad se ne zna!

samardza:

--- Citat: deda  06, 11, 2009, 15:03:09 posle podne ---Nesto mi je konekcija losa pa brljavi!Pricam ti o ovom camcu,da je iz moje marine!

--- Kraj citata ---
deda camac je iz moje marine mislim da nevredi toliko motor je skoro nov i bivsi i sadasni vlasnik nisu nesto plovili :drinks:

zorter:
Zoki, neke ljude sam i ja zvao da vidim kakvi su camci ali po meni je ovaj idealan za tebe, s obzirom da si najvise na Dunavu a i dimenzije su zadovoljavajuce. Cena, takodje, mada mislim da bi mogla jos malo dole. Cak i ako nije unutrasnjost komplet po tvom ukusu, dala bi se doraditi. :good:

http://www.kupujemprodajem.com/brodic-metalni-100562-oglas.htm

Meni se recimo ne svidja sto je ulaz u WC spolja sa zadnje terase. Pa kablovi kako vise svuda. Kako je unutra, bas se i ne vidi, ali ja bih se ipak odlucio za ovaj (da imam mogucnosti). Najvise zbog velicine i cene, ali i mogucnosti koje pruza. A jesi proverio da nije vec dobio novog vlasnika? :telephone:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju