E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (56/64) > >>

zorter:
Frka bre coveku. Glava u torbi. Ne moze se rizikovati i cekati.

Labud 1258:

--- Citat: zorter  27, 12, 2009, 12:06:07 posle podne ---Frka bre coveku. Glava u torbi. Ne moze se rizikovati i cekati.

--- Kraj citata ---

Da, sigurno... pa onda spustiš cenu na jednu četvrtinu  :taunt:

Ja bi makar pozajmio te pare ( našao bi od koga ) i odma je oglasio za 1.000 više i čekao, dali je to nekome palo već na  pamet ?

LSI:

--- Citat: odisej  24, 12, 2009, 11:42:01 pre podne ---ja sam mojoj rekao " ti meni napravi ja ću ih roditi " al ona nezna,šta ću joj ja

--- Kraj citata ---

Već par dana mi se ova rečenica mota po glavi.

Ljudi, ovo je za Pulicera!
Prva nagrada za javno izgovrenu reč u 2009. godini!

Bravo, Odisej - da li ste nam svima fantastično oružje za odbranu od ženskih napasti i njihovih žalopojki kako su one žrtve braka!

zorter:

--- Citat: Labud 1258  27, 12, 2009, 12:14:39 posle podne ---
--- Citat: zorter  27, 12, 2009, 12:06:07 posle podne ---Frka bre coveku. Glava u torbi. Ne moze se rizikovati i cekati.

--- Kraj citata ---

Ja bi makar pozajmio te pare ( našao bi od koga ) i odma je oglasio za 1.000 više i čekao, dali je to nekome palo već na  pamet ?

--- Kraj citata ---

Sad to vise nije vazno. Vazno je da ju je kupio nas kolega BOKAC, pa mu jos jednom cestitam. :good: :drinks:

broker975fx:

--- Citat: Labud 1258  27, 12, 2009, 12:14:39 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa naravno bilo nas više, kako god neka je sa srećom :drinks: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju