E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (55/64) > >>

IKA:
ja sam mojoj rekao " ti meni napravi ja ću ih roditi " al ona nezna,šta ću joj ja

colonelo:
Ljudi da li ste videli ovu ponudu?

http://www.navodi.com/Berza_008/062.html

Zvao sam coveka koji je uglavnom bio nedostupan na broju mobilnog koji jue dao u oglasu i kada sam ga dobio samo je odgovorio "brod je prodat" i prekinuo je vezu. Nista mi nije jasno u cemu je "maca"? Video sam u arhivi berze da je prosle godine prodat za 19.900 evra a sada zasto ovako niska cena? Da li moze neko da mi objasni o cemu se radi?

broker975fx:
E Colonelo, kasno ti stižeš prijatelju :drinks:

nema greške tako je kako piše a razlog ko zna, nije ni bitno. Ovakva ponuda se jednom u sto godina pojavi posebno što nije reč o domaćoj skarabuževini. Šta reći u ovakvim prilikama čovek mora da je brz i efikasan. Biće uvek manje i više povoljnih prilika samo treba biti strpljiv, pto je jako teško :censored:

Meni je više zanimljiv fenomen da je tokom prošle godine dok je finasijska kriza bila u jeku cena plovila mirovala, doduše verovatno se i trgovina istim smanjila a sada kad svet navodno izlazi iz krize cene počinju rapidno da padaju. Činimi se da je ovaj trend i u svetu jer koliko mi se čini u zadnjih par meseci cene su osetno pale i u EU.

zoki novus:
sranja tek pocinju :diablo:

Labud 1258:

--- Citat: colonelo  27, 12, 2009, 11:08:51 pre podne ---Ljudi da li ste videli ovu ponudu?

http://www.navodi.com/Berza_008/062.html

Zvao sam coveka koji je uglavnom bio nedostupan na broju mobilnog koji jue dao u oglasu i kada sam ga dobio samo je odgovorio "brod je prodat" i prekinuo je vezu. Nista mi nije jasno u cemu je "maca"? Video sam u arhivi berze da je prosle godine prodat za 19.900 evra a sada zasto ovako niska cena? Da li moze neko da mi objasni o cemu se radi?

--- Kraj citata ---

Ja ne verujem u taj oglas, neko se zajebava  :on_the_quiet:

Ta lađa je mogla biti prodata za 10.000 E za jedan dan jer vredi mnogo više. Onaj ko je tako lepo sredio ( ili onaj ko je prodavao ) je to sigurno znao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju