E, ovako treba... > Plovila

Dunja 2

<< < (27/93) > >>

Barba:
Pa tako ti je u nasem narodu. Kad ti jednom nadenu nadimak nosis ga kao nos celog zivota. Nema ti druge matori, nego Savska ajkula.  :on_the_quiet:

Pero, samo se ti zezaj, ali kad te Savska ajkula ofulji, bice ti krivo sto nisi poslusao Kapetana i iznajmio sine sve zajedno sa vozom.  :lol:

Dule HU:
E ljudi bataljujte Ajkulu i zezanje ode nam tema u off, a i sačekaćemo da dodje ladja pa ćemo da vidimo šta ćemo i kako ćemo ako treba demokratski čemo se nagoditi.

Kapetan:
ako pazjivo pogledate gornje snimke profesionalnih test centara videcete da i oni koriste sine , a voz je sleng izraz za kolica na kojima se nalazi kamera...

ako uporedimo dunas i dunavac  sa jedne strane i sine i bazen  sa druge strane , shvaticemo koja je razlika.. a da ne pricamo da sine i bazen kostaju 50 evra na vrednost projekta od min 15k evra... mislim da ste ipak trebalo profesionalnije da pristupite celoj prici i dobijete rezultate koji su relevantni...

Pera GARMIN:

--- Citat ---mislim da ste ipak trebalo profesionalnije da pristupite celoj prici i dobijete rezultate koji su relevantni...
--- Kraj citata ---

Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  17, 01, 2010, 22:22:16 posle podne ---Svako ima pravo na svoje mišljenje.

--- Kraj citata ---

sori zvucalo je grubo a nije trebalo , hteo sam da kazem da je pametnije bilo da sve testove uradite u kontrolisanoj sredini pod kontrolisanim uslovima, a ne na dunavu gde nemate nijedan parametar koji je poznat ... generalno to mi je sinulo kada sam video testove na dunavu koji nemaju veze sa preciznoscu koju ste imali do sada sve je licilo na to kada ja sa sinom izadjem da vozim rc camac,

a celo ovo zezanje sa sinama uopste nije skupo i zacudilo me da ste sa 100% profesionalnog  puta krenuli na nesto sto je meni kao laiku palo na pamet pre par meseci , ima negde i tema o tome... znaci referentni testovi sa kontrolisanom sredinom i dobicete prilicno realne rezultate...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju