E, ovako treba... > Plovila
Dunja 2
Pera GARMIN:
Evo sa čime se zanimam...
Ovo su preliminarne skice onoga što će verujem uskoro postati Dunja 2, izrađena u sendvič konstrukciji epoksija i drveta, i porinuta krajem proleća.
Osnovne karakteristike:
- Dužina na vodenoj liniji: 6.50m
- Dužina preko svega: 7.0m
- Širina: 2.5m
- Planirana težina: 600-700 kg
- Planirana snaga motora: 9.9-40HP
giganova:
Mocan izgled savremenih linija.Ko ce biti izvodjac radova,ijos detalja?Pero otvori se malo znam da si sve isplanirao u detalje. :good:
Izvini ali sto to sitnicaris sa 6,5m daj bar7,5m na vodenoj,bice ti za par godina zao. :drinks:
Pera GARMIN:
Izvođač radova? Pa kum, ko bi drugi :) ... detalji su još u razradi, pričaću i izveštavaću kako se bude odvijalo... naravno da ću podići blog na ovu temu, a ovde ćemo raspravljati...
6.5 (7) x 2.5 je poslednja mera za jednoosovinku koju možeš da vučeš putničkim autom, a ja bi i dalje da odem na more, kad već nisam sa Dunjom !
Za par godina će mi sigurno biti malo ovih 6.5, ali do tada, ko zna Dunja 3?...
Ovo je taman jedan broj veće od Dunje, toliko mogu da se pružim i da je završim brzo, i da plovim brzo... ne bih da provedem mnogo vremena u izgradnji, ili da me finansije zaglave...
broker975fx:
--- Citat: Pera GARMIN 02, 11, 2009, 21:22:14 posle podne ---Ovo je taman jedan broj veće od Dunje, toliko mogu da se pružim i da je završim brzo, i da plovim brzo... ne bih da provedem mnogo vremena u izgradnji, ili da me finansije zaglave...
--- Kraj citata ---
Ovo mi zvuči zrelo i racionalno :good:
deda:
Ma znao sam ja da je Pera pametan i racionalan!Ne oblaci se u ,,vece gace,,ili ti prostire se koliki mu je guber!! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju