Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Veterok sa problemom

<< < (9/14) > >>

power70:
Da si se samo javio pre 2-3 nedelje ranije mogao sam ti nabaviti potpuno novu masinu od moskve 10-konzerviranu!
Ako opet nesto natrci javljam ti....

Ili prodaja.....http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem-Moskvu-10-ks-duga-noga-766111-oglas.htm?filter_id=4299451   :stop:

jaksa4:
Ja otkupljujem veterok motore i delove posebno te nove a stoje na tavanu takodje primam i na poklon jer imam veterok 8 koji je ostao bez elise na sred jezera moj tel 069855-00-17

limunardo:
Postovanje ljudi, evo veceras se uclanih pa zelim da potrazim savet kod iskusnih recnih vukova  :slow_en:

Elem pre mesec dana sam dobio od rodjaka DČ10 desantnii vojni camac a u podrumu mi vec nekoliko god cami tomos penta cetvorka, odlucim da ja to sve ukombinujem i posle pardana cimanja oko reparacije motora za reku i trazenja jeftinog veza eto mene na Dunavu.  jupiiiiiiiiiii
Radosti nikad kraj................... ALI......
Divna cetvorka je preslaba za grdosiju od desntnog camca tako da mi treba definitivno nesto jace.
E sad gledam vec par dana oglase po netu i mogu da primetim da su cene poprilicno "jake" eventualno bih mogao da izdvojim nekih 250e ali za taj kes sam video samo tomos cetvorke i Veterok 8m
Pa me zanima posto ima par oglasa koji se vrte po vecini domacih oglasnih sajtova a od istog su vlasnika, da li je Veterok 8m pravo resenje za coveka koji je u 30toj shvatio da obozava Dunav i voznju camcem po istom a pritom se moje znanje u mehaniku i popravku takvih motora zavrsava na odvrtanju i smirglanju svecice :sorry:

Ako ima neko neki savet ili ideju sta je pametno za moj camac a pritom da je to jos i u granicama mojih novcanih mogucnosti, neka se javi bukvalno mi je svaki savet dobrodosao pa cak i onaj koij se tice vezivanja cvorova  : :smile:

Hvala u napred i laku noc

tj Bistro (cuo sam da je to recni pozdrav)  :tenk:

power70:
Ako si vec resio da kupis veteroka gledaj da kupis ove nove poslednje generacije veteroka koje je prodavao TTM do pre par godina....

Zasto?

Kod novih verzija su reseni neki problemi koje su imali stari tipovi veteroka prevashodno sa paljenjem ( ubacena je elektronika , nova verzija karburatora ,na radilici je  ugradjena druga vrsta lezajeva itd.)

E sad ....

Isto tako bi ti preporucio da ako nadjes kupis veterok 12 a ne 8 posto je DC10 jako velik camac i tezak....Veterok 12 ima 250cm3 a veterok 8 175cm3 i 4 ks vise....Koji cm3 i koja ks ce ti dobro doci!

Najveci je problem sto te nove verzije veteroka 12 koje je TTM jako puno prodao na trzistu Srbije se jako tesko nalaze tj.niko ili ti retko ko prodaje posto su  sasvim korektni motori....

Druga stvar je sto novu verziju veteroka 12 ne verujem da ces naci za 250e  posto su to motori stari svega par godina (zadnji primerci su prodavani 2007. i 2008.godine)....dakle moraces koji evro vise izdvojiti!!!

Ili...

Posto se uklapa u tvoj budzet mozemo naci neki neptun 23 sa kojim bi takodje trebao biti zadovoljan.....Vozio sam se inace sa neptunom 23 i DC10 nas trojica stokilasa  i DC10 lepo glisira.... :aikido:

Veterok 12 zadnja verzija iz TTM-a

limunardo:
da, a jel postoji neko sa ovog foruma mozda da prodaje neptun 23 i koliko se oni krecu posto sam malo guglao i veoma su retki i obicno se prodaju u nekom poluispravnom stanju ?

A sta mislite za tomos 10-ku bela kapa, mogu da je nabavim za 350e jel bi ona gurala dc10 ?

I koja je varijanta za inostranstvo, nesto sam nacuo da su napolju dosta povoljniji motori i da se mogu uzeti za neke manje pare dobri a da carina i spedicija i prenos na vlasnika kosta oko 50-ak e ?

Sta mislite da li je pametno uvesti motor ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju