Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Veterok sa problemom

(1/14) > >>

Dragomir_60:
Narode ja se izvinjavam ali kako ne znam da otvorim novu temu ,ubacujem se ovde sa jednom molbom.Naime ,kako smo u potrazi za pentom drugar se setio da ima ruski motor VETROK koji je mator ali skoro nov ,kaže da ima 125 kubika i da mu je stanje odlično(čovek je automehaničar) OSIM jedne sitnice , a to je nekakav čelični semering koji je zamenjen sa neodgovarajućim pa to uvuče vodu pa motor trokira(zadnji put paljen pre jedno 20 godina) pa vas molim da ako iko zna nekakvo rešenje pomogne.Unapred zahvalan Dragomir Srećković

Kapetan:
dobrodosao Dragomire, prebacio sam poruku u posebnu temu...  inace tema se zapocinje tako sto kliknes na NOVA TEMA...

valjda ce se neko naci ko ce znati da resi problem :)

zorter:
Dragomire, za precizan odgovor ipak moras preciznije postaviti opis kvara.
Gde se nalazi taj semering?
Veoma je vazno znati polozaj i eventualno dimenzije semeringa (najbolje bi bilo da slikas i postavis slike tog dela motora) a onda ce se vec naci neko ko je imao prilike da to vidi ili sredjuje pa ces i dobiti precizniji odgovor.
Pozzzzzzz :drinks:

power70:
Veterok 8 ima tacno 173 kubika a veterok 12 ima 249 kubika!
Ja kad sam kupio nov vetrok 12 dobio sam sa njim brdo dihtunga ,semeringa, ,impeler...ali nigde nema celicnog semeringa u tom rezervnom kompletu!!
Najbolje se raspitaj kod TTM-a za taj deo 0112781910 ili 0112781862 , a takodje mozes i u servisu u Zemunu koji radi veterok 0642130449

Dragomir_60:
Hvala narode, ja sam mislio da su ti motori ko zna otkada i da nema pomoći kad ono ima i servisa , nisam zvao ali siguran sam da će se naći deo .Javiću šta se događa.Inače tim motorom mislimo da pokrenemo limeni čamac koji ćemo napraviti ,dužina oko 6 m ,još tražimo nacrte i nekoga u valjevu da nam iseče po vašem savetu hladnim sečenjem.Idemo polako cela zima je pred nama .Još jednom hvala i pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju