Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Veterok sa problemom
power70:
Sa Ruskim pentama veterok-neptun imam samo pozitivno iskustvo dok mi je jedan johnson 6 preseo !!!
Ne kazem da ljudi nisu imali probleme sa sa njima ali i druge pente se kvare cak i mozda vise spram odnosa
placeno- dobijeno!!! :aikido:
Outboard Master:
--- Citat: power70 19, 04, 2011, 21:53:26 posle podne ---Sa Ruskim pentama veterok-neptun imam samo pozitivno iskustvo dok mi je jedan johnson 6 preseo !!!
Ne kazem da ljudi nisu imali probleme sa sa njima ali i druge pente se kvare cak i mozda vise spram odnosa
--- Kraj citata ---
nisu ruski motori losi kao sto im je imidz los. U konstrukciji i inzinjerstvu tih motora stoje velike firme kao johnson, west bend i naravno könig .
Prvi 10 ks MOSKWA Motori su napravljeni od evinrude za rusko trziste a mozda i Rusku vojsku. Nisu rusi bas bez imena .... :new_russian:
njegos68:
--- Citat: Outboard Master 25, 04, 2011, 00:22:48 pre podne ---
--- Citat: power70 19, 04, 2011, 21:53:26 posle podne ---Sa Ruskim pentama veterok-neptun imam samo pozitivno iskustvo dok mi je jedan johnson 6 preseo !!!
--- Kraj citata ---
nisu ruski motori losi kao sto im je imidz los. U konstrukciji i inzinjerstvu tih motora stoje velike firme kao johnson, west bend i naravno könig .
Prvi 10 ks MOSKWA Motori su napravljeni od evinrude za rusko trziste a mozda i Rusku vojsku. Nisu rusi bas bez imena .... :new_russian:
--- Kraj citata ---
Pa ruski motori su dobri onoliko koliko im je dobar i imidz... :lula: dok je trajao sverc nafte iz Albanije preko Skadarskog jezera,kupim ja u Zrenjaninu za 400 maraka nov Vihor 30 ks iz paketa ... postavomo na barku i krene on..dobro pali ,dobro gura,ali posle par tura i nekih 10-tak sati rada crkne elektronika a djelovi..mrka kapa...pošalju meni iz Austrije motor kažu malo stariji ali kao nov,i stigne za par dana motor... :this: mi gledamo motor i zagledavamo se izmedju sebe,motor ima poklopac kao da je sa Marsa i dobije ime MARSOVAC.. ana motoru piše König..skinemo poklopac,motor 60 i neko godište a bukvalno nov,ima komande ima anlaser...stavimo na barku i nismo ga skidali nikako nijedan kvar,a motor konstrukcijski isti kao vihor stim sto je mnoooogo bolja izrada,sarafi od inoksa anlaser bosh ,karburator bing,isti konstrukcijski kao vihor ali nije za uporedjivanje...a imao sam i jednog veteroka u garaživožen 2 sata i poklonio ga...
goran85:
Znam da je tema o vetrok motorima, ali nisam nasao nigde temu o moskva motorima pa resih da pitam ovde. Problem je sledeci, imam vanbrodksi moskva m od 10 KS i prvi put smo pporinuli camac da se provozamo. Prvo su mi se ruke produzile za 16 cm od silnog paljenja da bi motor napokon upalio i radio savrseno. Posle nekih sat vremena voznje motor je poceo da zeza, kad je izbacen iz brzine radi savrseno isti je slucaj kad ga ubacim u rikverc, radi bez problema. Problem nastaje kad ga ubacim da ide napred motor pocne da se gusi i bez obzira koliko gasa mu dam ugasi se. nakon pola sata njakanja provalio sam da ako mu dam mali gas motor se nece ugasiti i da ce camca polako krenuti napred, ali cim mu dodam gas motor pocne da se gasi. Tako smo se dovukli do mesta gde smo ga porinuli jedva, terbalo nam je sat vremena. Ako moze neko da mi pomogne, da mi kaze sta se desava sa motorom i da li mogu sam da ga popravim.
Nemo:
Ne znam da li ces resiti problem na motoru koji imas ali ima drugo resenje za njega.
Prodaj ga nekom zakorelom zaljubljeniku u ruske motore, stisni se makar i za slabiji motor koji radi.
Ili skini masinu pa ga napravi na elektro.
U trecem slicaju zali ga betonom da dobijes mrtvo sidro.
mozda nemas para za neki drugi ali sigruran sam da ce izgubiti dragoceno vreme oko njega a mozda i sezonu a lepi trenuci se ne vracaju.
Sem ako volis da se zajebavas sa Rusom.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju