Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Veterok sa problemom

<< < (4/14) > >>

zoki novus:
bilo je na sajtu par poznavalaca ruskih motora pa bi mozda mogli da pomognu.

Outboard Master:

--- Citat: Dragomir_60  25, 03, 2010, 15:51:58 posle podne ---Narode situacija sa veterokom je sledeća:majstor Milan Stupar juče pogledao motor i konstatovao da mehaničko sređivanje mašine komlet ( zamena karika ,dihtunga, vodena pumpa , malo stubline da se šmirglaju ne treba neka posebna obragda , delovi oko čizme ) 150 evra .Međutim kako sam mu ja rekao da je trokirao jedan klip čovek je pomenuo da to može biti problem sa elektronikom i bobinama i da ne može da garantuje sem ako se ne kupi novo paljenje i bobine to je 120 evra , e sad može da se desi da je samo jedna bobina i to bi on mogao da sredi ali nemoguće je znati dok se motor mehanički ne sredi pa da se proba. Ranije paljenja su bila tiristorska ( ja bi to mogao da pogledam ako bi skinuo tu ploču - nisam ni probao i da sredim te tiristore , diode iako nemam šemu ) .Pitanje je sledeće :isplati li se uložiti max.250 evra i pretpostavljam dobiti solidan motor koji bi sa malim farbanjem bio kao nov ili za te pare kupiti Tomos 4 -može li za te pare da se dobije dobar motorčić , duplo slabiju .Možda nam se posreći da nije paljenje ,naime motor na početku radi samo sa jednim klipom pa prorade oba , pa opet trokira ( ja nisam vozio , tako su mi preneli drugari ) ili da je otišla samo jedna bobina .Ja sam iskreno (očigledno neiskusno ) verovao da poravka neće preći 100 evrića (ruke oko 20 i još delovi ), pa sam bio malo zatešen cifrom od 150 pa do 250 evra .

--- Kraj citata ---

sorry ali to ti se nimalo neisplati u ruski motor investirati tolike pare. ruski motori nikad nisu valjali niti ce ikad. ko ih voli cenim ali ni rusi sami ih nevole.

power70:
Ne isplati se toliko ulaganje ...kupi neki ispravan za te para i vozi....

Parigrozu su skoro nasao veterok 8 sa papirima za 230e pa pitaj ga kako je zadovoljan...
Momentalno ja nemam veteroka u ponudi ali imam 2 neptuna 23-sto ti je bolja kombinacija!

Kapetan:
joj nemojte opet da se svadjate oko rusa....

power70:
Ko se svadja?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju