E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Sređivanje brodića Lotlorien
Kapetan:
aj baci kontakt od lika da okrenem jurim mali sanducar
broker975fx:
--- Citat: Kapetan 22, 12, 2009, 21:18:21 posle podne ---aj baci kontakt od lika da okrenem jurim mali sanducar
--- Kraj citata ---
064/2283636 Bojan - pirot
Lik deluje ok :good:
IKA:
brokeru ako može reci mi koji konvertor rdje si koristio i kakva su ti iskustva, kao i čiji si epoksi katran koristio
broker975fx:
--- Citat: odisej 23, 12, 2009, 15:14:48 posle podne ---brokeru ako može reci mi koji konvertor rdje si koristio i kakva su ti iskustva, kao i čiji si epoksi katran koristio
--- Kraj citata ---
Ne znam tačno čiji je konvertor ali nabavljen je od radnika što rade mostove a barem ovaj se nabavlja na bačve, majstor mi donosio u plastičnim flašama. Majstor se kune u ovo sredstvo a preko njega provereno može da se maže šta god. Vidim da ljudi dosta hvale Wurtov konvertor i preko njega provereno može da se maže šta god (osnovna ili epoxi osnovna ili nešto treće). Cena nije mala (oko 4000-5000rsd) ali kažu da pakovanje pokriva oko 20 k0v.
Što se tiče epoxi katrana kao i epoxi osnovne - korišćen je Zorkin program. Generalno biće komplet Zorka sem možda antialgina.
broker975fx:
Konačno se vreme malo stabilizovalo pa su radovi započeti jesenas nastavljeni. Nastavili smo sa bravarskim radovima isečena je stara ograda i napravljena nova, kljun koji je bio oštar dobiće obline i koturaču na kojoj će stajati sidro a probijena je i rupa za ulivno grlo čepa za pitku vodu. Menjaju se svi kederi i sanira drvenarija na prozorima. Od sutra kreće i skidanje satre farbe. Kompletna kuhinja je gotova i čeka ugradnju sve je pripremljeno ali dok ne završi brušenje sečenje i varenje neću je ugrađivati. Ovog puta se vodilo računa o rasporedu težina pa sam odlučio da tank za vodu sa krme premestim u boks na pramcu. Prvobitno sam mislio da prohromski tank od 100 litara menjam za fleksibilni koji manje mesta zauzima ali sam ipak odustao od toga. Posla preko glave ali važno da je počelo :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju