E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Sređivanje brodića Lotlorien
broker975fx:
Iz drugog pokušaja lađa juče uspešno porinuta. Nadam se da su dečije bolesti preležane a rešili smo i problem curenja ulja na davaču za pritisak ulja. Od trenutka kada je na brzinu izvučen iz vode do danas kada je vraćen tamo odakle je krenuo proteklo je tačno i u dan 8 meseci. Trebalo je videti šta da se radi i kako da se radi, naći ko će to da uradi, izboriti se sa lošim vremenom i finasijama, sve rasturiti i onda ponovo sastaviti. Po Kapetanovoj preporuci upozano sam odličnog majstora Bokija iz Višnjice koji se sa ovim grobljem borio i izborio. Urađeno je gomila prepravki i popravki od sitnih do krupnih, puno znoja odricanja i nerviranja ali eto posle 8 meseci mislim da je ovo jedan drugi i mnogo bezbedniji brodić. Pored majstor Bokija puno pomoći sam dobio i od Gorana prevozioca, što korisnim savetima što konkretnim delima. Ostajem dužan slike koje ću zakačiti sutra kada ih izvučem sa telefona. Svima koji ste učestvovali u diskusiji i davali ideje puno hvala, značilo je i te kako :) i vidimo se ovih dana negde na vodi i hladnom pivu :drinks: :drinks:
zoki novus:
:drinks: :drinks: :drinks:
vreme je i bilo :)
barbanesa:
Neka je sa srecom Broker. :drinks: :drinks: :drinks:
i nemoj da slusas ove starce nisam ja toliko opasan blizu camaca,samo pojedincima sipam vodu u camac. :lol: :lol: :lol:
Zoran:
:drinks: :drinks: :drinks:
broker975fx:
Prošle godine kad završih generalku nisam stavio ni jednu sličicu lađe na vodi pa mi nekako tema deluje ne završeno pa da ispravim greh. Za sada svi radovi stoje na svom mestu :). U kabini sam napravio mali premeštaj i razmeštaj pa sada ima sto i sedenje u spavaćoj sobi:).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju