E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sređivanje brodića Lotlorien

<< < (7/20) > >>

broker975fx:
Koliko znam mislim da nema mesta na vodi, ja sam gostujući član na suvom. Najbolje je da ih pitaš možda i ima mesta za takav čamac.

broker975fx:
Evo svežih slika od danas.

Arsa:
Ko pita, ne skita. :drinks:

broker975fx:
Pošto nas je vreme poslužilo a gotovi su krupniji bravarski radovi pao je dogovor da uradimo podvodni deo plovila. Radili bi mi i ostalo ali ipak i pored lepog vremena predveče i u toku noći je isuviše velika vlaga pa kompletno farbanje moram da ostavim za prve zaista toplije dane. Tokom nedelje je skinuta stara farba do čistog metala a zatim kompletno korito premazano konvertorom rđe. Posle eopksi osnovne danas se nanosio treća ruka Epoksi katrana. Vodena linija je pomerena sada malo više nego ranije. Skinute su neke cevi koje je stari vlasnik uvario na korito kao skije ili neko ojačanje šta god. Nažalost dosta ovakvih kreativnih stvari starog vlasnika smo morali da ispravimo i vratimo na početak :).

Brodić Lotlorijen je za koji dan spreman da ide u vodu međutim ipak će ostati na suvom do početka proleća kada ga čeka farbanje nadvodnog dela, sređivanje tenede i još neke manje izmene na palubi. Od sledeće nedelje na red dolazi provera osovinskog voda i zamena stare elise a započinjem i poslove na kuhinji i drvenariji na platformi.

broker975fx:
I još malo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju