E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sređivanje brodića Lotlorien

<< < (6/20) > >>

captjerry:
Giga, vidis ovu prvu sliku belog brodica na buradima u ovom postu, e o tome sam ti pricao, da su se burad usekla u korito, mislis li da je zbog neistisnutog vazduha prilikom gradnje?

Inace, ima jos camaca i brodica koji leze na groblju u ovoj marini, nazalost, za vecinu je kasno, dostigli su takav stadijum da se nikako ne isplati ulagati u njih, suvise su propali tako da ce verovatno skoncati  iseceni u vidu sekundarnih sirovina...jbg...

giganova:
Jeri ko zna sta je u pitanju,verovatno veliko medjurebarno rastojanje,ili je samo puklo itd...
Nego moze li se nekako doci do vlasnika,ima tu zanimljivi brodica koji bi mogli za kratko vreme ponovo u vodu.

broker975fx:
Grubi bravarski radovi se bliže kraju i majstor Boki bi sutra ili prekosutra trebalo da završi i krmenu platformu. Korito je zakrpljeno na svim mestima gde je bilo potrebe iz unutra i spolja a radovi zaštićeni epoksi osnovnom i katranom. Stara platforma je bačena i a ova nova je podignuta nešto više tako da sada motor koji je na istoj visini zauzima manje mesta. Gazni deo će biti presvučen lepljenim tankim letvicama od kvalitetnog drveta i mislim da će biti vrlo prijatna i komotna. Danas bi trebalo da dobije grubi izgled a pored toga biće i nekih promena ograde na pramcu i možda kljuna. Evo slika od juče i jedna kakva je nekad krmena platforma izgledala.

broker975fx:
Sveže slike idu malo kasnije,

Arsa:
broker975fx imam pitanje za tebe. Da li u toj marini ima mesta za neki čamčić tipa smederevac i kakvi su uslovi? Iskreno, najviše bi mi odgovaralo da se, privremeno, zakačim za neki splav ili sl. uz plaćanje neke naknade dok se ne snađem?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju