Autor Tema: Eto... i vreme je bilo  (Pročitano 11897 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže deda

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
Odg: Eto... i vreme je bilo
« Odgovor #15 poslato: 20, 10, 2009, 18:53:00 posle podne »
Mora deda da upeca nesto da isperem ovaj los ukus u grlu!U pecanju je spas!! :)
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže Zoran

• Kapitalac Dunavski
  • BEOGRAD
    • Jedrilica
  • Brod tip: sam napravio
  • Marina: Ada Ciganlija
  • Veličina: 6m
« Odgovor #16 poslato: 20, 10, 2009, 18:56:09 posle podne »
   Djaba,nema riba za Dedu ????
Vazno je ploviti,ploviti i ploviti.

Van mreže Misha D

• Kapitalac Dunavski
  • plovilo: Linssen 29.9 ac gs
« Odgovor #17 poslato: 20, 10, 2009, 19:01:00 posle podne »
Zna Deda mnogo trikova za sarana, kaze da najbolje radi na Drinu bez filtera
Današnji dan je početak ostatka moga života....

Van mreže Danube scallywag

• Mornar
  • **
« Odgovor #18 poslato: 20, 10, 2009, 19:07:56 posle podne »
Zna Deda mnogo trikova za sarana, kaze da najbolje radi na Drinu bez filtera

И Бора Ђорђевић је својевремено певао о томе... "Не веруј шарану који пуши Дрину без филтера(остави га)" :lol: :lol: :lol: :lol:

Van mreže Zoran

• Kapitalac Dunavski
  • BEOGRAD
    • Jedrilica
« Odgovor #19 poslato: 20, 10, 2009, 19:22:58 posle podne »
  Djaba,nema pa nema riba.

Van mreže captjerry

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
    • BARBA - Almaks Marine Security Systems
  • Marina: Klub Ladjari, Sava 17 plkm
« Odgovor #20 poslato: 21, 10, 2009, 09:35:49 pre podne »
Jos jednom potvrdjena: Zavadi pa vladaj...
 :diablo:

Dule, ako kojim slucajem pratis forum, nemoj  da donosis odluke na precac, mislim da je neko hteo da ovako ispadne, uspeo je da ukloni jednog od ljudi koji su najzasluzniji sto ovaj forum ima ovoliko clanova, lepih druzenja i korisnih informacija...mislim da ovim gestom, bas igras kako drugi sviraju...sad se taj neko(ili neki) zadovoljno smeska a najvecu kaznu trpimo bas mi, forumasi Moja ladja...
Nije forum poceo da se osipa, vec je naislo neko lose vreme, kise i dolazak zime su doprineli kolektivnoj depresiji i bas sad treba da polozimo test prijateljstva i solidarnosti i ne dozvolimo da se raspadnemo zbog nekih tamo negativnih vibracija...
Dule, ako te ne obavezuje polozaj admina onda te svakako obavezuje prijateljstvo i to sto  mnogi koji su  tek usli u ove vode u tebi vide pravog nauticara i uzor, standarde (ne mislim materijalne vec licne)  koje treba ispuniti kako u nautickom tako i u duhovnom smislu...Mislim da se broj onih kojima je sve jedno ili koji ravnodusno reaguju na tvoj post meri u promilima u odnosu na druge koji ne zele da se ovo desava...a moras priznati da je zavist suvise mai i glup razlog da nas ostavis bez tvojih postova, slika i pustolovina...
Kap, molim te, stavi na glasanje ko je sve za to da nam Dule i Zoki ostanu, mislim da cemo im, ako nista drugo, pokazati koliko nam znace...
Zoki, kapiram tvoj potez kao revolt jedne osobe koja ne moze da gleda nepravdu  a to je bas ono sto se desava...ali to bi ti bilo isto kao kad bi se polio benzinom i zapalio ispred skupstine zato sto su uveli porez na lux za nauticare...nije to resenje...
Obojicu vas molim, a mislim da mogu slobodno da kazem u ime svih clanova ovog naseg kluba, da ostanete sa nama sad kad je najteze, da se zajedno trudimo da ovo virtualno druzenje prebacimo sto vise u realnost, da otvorimo nas klub na vodi, da plovimo, istrazujemo, odemo do Delte...
Puno pozz
..."make way for the positive day"...

065/514 33 58
062/200 763
http://gpsplus.rs/pracenje-plovila/

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #21 poslato: 21, 10, 2009, 10:46:13 pre podne »
Jos jednom potvrdjena: Zavadi pa vladaj...
 :diablo:

Dule, ako kojim slucajem pratis forum, nemoj  da donosis odluke na precac, mislim da je neko hteo da ovako ispadne, uspeo je da ukloni jednog od ljudi koji su najzasluzniji sto ovaj forum ima ovoliko clanova, lepih druzenja i korisnih informacija...mislim da ovim gestom, bas igras kako drugi sviraju...sad se taj neko(ili neki) zadovoljno smeska a najvecu kaznu trpimo bas mi, forumasi Moja ladja...
Nije forum poceo da se osipa, vec je naislo neko lose vreme, kise i dolazak zime su doprineli kolektivnoj depresiji i bas sad treba da polozimo test prijateljstva i solidarnosti i ne dozvolimo da se raspadnemo zbog nekih tamo negativnih vibracija...
Dule, ako te ne obavezuje polozaj admina onda te svakako obavezuje prijateljstvo i to sto  mnogi koji su  tek usli u ove vode u tebi vide pravog nauticara i uzor, standarde (ne mislim materijalne vec licne)  koje treba ispuniti kako u nautickom tako i u duhovnom smislu...Mislim da se broj onih kojima je sve jedno ili koji ravnodusno reaguju na tvoj post meri u promilima u odnosu na druge koji ne zele da se ovo desava...a moras priznati da je zavist suvise mai i glup razlog da nas ostavis bez tvojih postova, slika i pustolovina...
Kap, molim te, stavi na glasanje ko je sve za to da nam Dule i Zoki ostanu, mislim da cemo im, ako nista drugo, pokazati koliko nam znace...
Zoki, kapiram tvoj potez kao revolt jedne osobe koja ne moze da gleda nepravdu  a to je bas ono sto se desava...ali to bi ti bilo isto kao kad bi se polio benzinom i zapalio ispred skupstine zato sto su uveli porez na lux za nauticare...nije to resenje...
Obojicu vas molim, a mislim da mogu slobodno da kazem u ime svih clanova ovog naseg kluba, da ostanete sa nama sad kad je najteze, da se zajedno trudimo da ovo virtualno druzenje prebacimo sto vise u realnost, da otvorimo nas klub na vodi, da plovimo, istrazujemo, odemo do Delte...
Puno pozz

Potpisujem gore citirani tekst u celini.
Član sam foruma od juna meseca i mnogo sam interesantnih stvari video i naučio prateći razne teme i priloge.
Ovaj forum treba sačuvati i svi koji mogu da doprinesu da on bude još bogatiji i sadržajniji treba da učine taj napor i da predju granice srpskog mentaliteta koji nam kao kamen oko vrata visi već generacijama i vuče dole i unazad umesto da iskoristimo sve potencijale koje nesumnjivo imamo.

Mislim da svi treba da ignorišemo postove koji svojim tonom i sadržinom odstupaju od onoga što je suština foruma, a ja pod tim shvatam sledeće: kontakt sa ljudima dobre volje, sa ljudima koji imaju šta da kažu i podele sa drugima i koji mogu da pomognu da se svi osećamo bolje i da makar malo uživamo u "svom" svetu, jer ovaj koji je oko nas čini sve da se osećamo suprotno. E, pa ne smemo to da dozvolimo.
Podržimo i održimo ovaj forum radi nas samih.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #22 poslato: 21, 10, 2009, 12:46:39 posle podne »
dule i zoki su teski pregovaraci :)

al vratice se oni ne sumljam :)

Van mreže budens72

• Carpe Diem
  • Brod tip: čelični lim
  • Marina: Dunavac, Petrovaradin
  • Veličina: 12
« Odgovor #23 poslato: 21, 10, 2009, 18:34:34 posle podne »
....čitam ove postove i ne mogu da verujem da moramo uvek da pokažemo da smo Srbi... Bože nas sačuvaj nas samih...

da li mora ovako ???
Dunav je moje more.....

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #24 poslato: 21, 10, 2009, 20:10:48 posle podne »
samo polako ... malo da se se stisaju strasti i zoki i dule se vracaju :)

Van mreže Zoran

• Kapitalac Dunavski
  • BEOGRAD
    • Jedrilica
« Odgovor #25 poslato: 21, 10, 2009, 21:03:32 posle podne »
   Deda sigurno nije nista upecao.

Neko je ljut.Ok.Ali bato ne mozes da se izvuces samo tako.Duzan si slike i nacrte
 za vetrenjacu.Batali nerviranje.Kaki bi pa to bili srbi a da se ne svadjamo.Fino cutis
 do regate.Dole u vlaskom kraju zamolis umne ljude da prokunu neprijatelje i samo
 se smeskas kad ti se zale na vodu u camcu iz cistog mira.

Van mreže zorter

« Odgovor #26 poslato: 21, 10, 2009, 21:20:10 posle podne »

Neko je ljut.Ok.Ali bato ne mozes da se izvuces samo tako.Duzan si slike i nacrte
 za vetrenjacu.Batali nerviranje.Kaki bi pa to bili srbi a da se ne svadjamo.Fino cutis
 do regate.Dole u vlaskom kraju zamolis umne ljude da prokunu neprijatelje i samo

Imenjace, Care. :yahoo:

Van mreže maki69

• Mali od Roštilja
  • malo smo se ponovili
« Odgovor #27 poslato: 21, 10, 2009, 23:32:37 posle podne »

Prijatelju,ako si nauticar ne bih trebao da koristis ove "zle" termine jer to neprilici nikome ovde!!!Pisem u ime svih nauticara koji ovo nisu opazili!Niko ne zeli vodu u svom camcu pa sigurno ni ti!!!

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #28 poslato: 22, 10, 2009, 08:49:33 pre podne »
Meni krenula voda pre neki dan, znači misliš da je to u pitanju :scare:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #29 poslato: 22, 10, 2009, 10:24:09 pre podne »
a bre maki covek se zeza bre:) al kad bolje razmislim svi primaju vodu odozdo jedino meni prokisnjava :lol: