Jos jednom potvrdjena: Zavadi pa vladaj...
:diablo:
Dule, ako kojim slucajem pratis forum, nemoj da donosis odluke na precac, mislim da je neko hteo da ovako ispadne, uspeo je da ukloni jednog od ljudi koji su najzasluzniji sto ovaj forum ima ovoliko clanova, lepih druzenja i korisnih informacija...mislim da ovim gestom, bas igras kako drugi sviraju...sad se taj neko(ili neki) zadovoljno smeska a najvecu kaznu trpimo bas mi, forumasi Moja ladja...
Nije forum poceo da se osipa, vec je naislo neko lose vreme, kise i dolazak zime su doprineli kolektivnoj depresiji i bas sad treba da polozimo test prijateljstva i solidarnosti i ne dozvolimo da se raspadnemo zbog nekih tamo negativnih vibracija...
Dule, ako te ne obavezuje polozaj admina onda te svakako obavezuje prijateljstvo i to sto mnogi koji su tek usli u ove vode u tebi vide pravog nauticara i uzor, standarde (ne mislim materijalne vec licne) koje treba ispuniti kako u nautickom tako i u duhovnom smislu...Mislim da se broj onih kojima je sve jedno ili koji ravnodusno reaguju na tvoj post meri u promilima u odnosu na druge koji ne zele da se ovo desava...a moras priznati da je zavist suvise mai i glup razlog da nas ostavis bez tvojih postova, slika i pustolovina...
Kap, molim te, stavi na glasanje ko je sve za to da nam Dule i Zoki ostanu, mislim da cemo im, ako nista drugo, pokazati koliko nam znace...
Zoki, kapiram tvoj potez kao revolt jedne osobe koja ne moze da gleda nepravdu a to je bas ono sto se desava...ali to bi ti bilo isto kao kad bi se polio benzinom i zapalio ispred skupstine zato sto su uveli porez na lux za nauticare...nije to resenje...
Obojicu vas molim, a mislim da mogu slobodno da kazem u ime svih clanova ovog naseg kluba, da ostanete sa nama sad kad je najteze, da se zajedno trudimo da ovo virtualno druzenje prebacimo sto vise u realnost, da otvorimo nas klub na vodi, da plovimo, istrazujemo, odemo do Delte...
Puno pozz