Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***
Delta ako ima zainteresovanih
Kapetan:
da ta taksa je kada udjes u srbiju...
a ovo obavezno kao sto rekoh kod nas je tek krenulo nijedno "obicno" plovilo nije bilo osigurano pri registraciji ti nije bilo potrebno da imas osiguranje tako da niko nije ni imao ... sada po najnovijem kod nas za svako plovilo koje ima preko 15 kw potrebno je osiguranje , pa onda ko hoce dodatno treba da uzme i njega.. i uveli nam kasko takodje :)
Zoran:
Ajde malo povucimo rucnu.
Kakve zastave,pato je najlaksa stvar.Rumuni i Bugari su ez i carina se obavlja samo kod
jednih.To sa sponzorima je ok,ali sumnjam da ce ici vise od 5-6 camaca,a jos vise da ce
svi sici do delte.
Nego treba praviti plan,ali sacekati ukidanje vize,pa tek onda ozbiljnije.
Nekako sticem utisak da bi ljudi isli,ali sve da im se plati,pa ajde onda da zaduzimo kape-
tana da sredi da se dobiju i dnevnice.
BOKAC:
Devizne obavezno! :dance1:
Kapetan:
--- Citat: olimp 02, 11, 2009, 20:46:10 posle podne ---Tko još od deviza živi. Njima plaćamo da bi na domaćoj valuti više zaradili. :taunt:
Ajmo početi pomalo slagati mozaik i stvarati planovi i pomalo i raspoređivati poslove. Za čas će ljeto a onda nije poželjno sve navrat-nanos. :slow_en: Do tada možemo puno toga kvalitetno pripremiti, ili možda smatrate da je rano za aktivnosti? :diablo:
--- Kraj citata ---
tama ide zima da sve mozemo da spremimo ... videcu ja da skucam spisak neophodnih stvari za ponetu , posto imam malo iskustvo sa ove nase regate pa da dodamo svi na taj spisak liste ...
mossi:
Jel se neko sprema? Barem do Djerdapa. (ja ipak ne verujem da imam mogućnosti za dužu varijantu)
Sad kad mi je čamac na suvom čekam lepo vreme pa da prekrojim tendu u polukabinu! (samo tvrd krov i šajbna, ostalo je platno)
Trenutno sam još na paparu, ali mislim da sam sve smozgao osim ako ne ispadne drugačije! :dance1:
Moram da popravim aerodinamiku, nadgradnje, a i razmišljam o zameni elise, standard 11 Al, za neku kvalitetnu čeličnu!? (200$ tamo)
Ja samo želim da ukomponujem šogora u celu priču jer boljeg ortaka za tako nešto teško da ću naći! :nono:
Dokle ste vi stigli?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju