Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***
Delta ako ima zainteresovanih
Kapetan:
ja cekam trece dete , tako da je sve na standbyu sto se delte tice ali do Djerdapa sigurno stim da cu ici iz dva skoka BG-Golubac pa onda Golubac Vodenica tako da sto vise vremena provedem na vodenici a povratak spavanje ili lepenski vir ili gospodjin vir...
mossi:
:dance1:
Meni odgovara! :dance:
:drinks:
mossi:
Vidim ja da će to ići malo teže, barem što se oficijelnog dela tiče.
Mi bi probali da ostanemo na potezu BGD - Tekija barem 21 dan.
A na potezu Lepenski vir - Hajdučka vodenica barem pola od toga, ako ne i pune dve nedelje!
Sve kontakte svih prošlogodišnjih poznanika ćemo da aktiviramo, pa ako ništa drugo, sretaćemo se usput.
Možda je tako i najbolje.
:good:
U svakom slučaju trebaće ipak malo pomoći.
Jer mi prošle godine, na našu sreću nismo okusili loše vreme, pa bi ipak trebalo malo pojačati pripreme u tum pravcu.
No to u drugu temu.
STG:
Planovi,planiranja....Cvrsto sam odlucio da bez nekoga sa kabinu ne krecem malim camcem u neku jurnjavu....Iskustvo od prosle godine....
Malim camcem uz Savu ili do Gaja najdalje.... :drinks:
SALE NB:
http://www.communitywalk.com/map/12225#1015000748.2JQ=716.2E@00
Pogledajte malo ovu mapu. To je mapa plovnog puta koji spaja Rotterdam sa Konstancom. Na mapi su već označena najzanimljivija mesta ( nisam ih ja označavao :taunt: )
Primetićete jednu zanimljivu činjenicu, koja se poklapa sa drugim izvorima informacija: Ispod Đerdapa počinje pustara, i sve do Delte nema NIŠTA, APSOLUTNO NIŠTA da se vidi!
Ako već imate želju da plovite 2000km, predlažem da krenete u suprotnom pravcu i otplovite do Regensburga!
Na tom putu ćete imati priliku da obiđete nekoliko evropskih metropola, srednjovekovne zamkove i utvrđenja u izuzetno očuvanom stanju, prođete nekoliko prevodnica, i uživate u lepoj prirodi i ČISTOM Dunavu!
Plovidba niz Dunav dalje od Prahova je čisto gubljenje vremena i bacanje para!
Kako ko voli!
Što se nas tiče, čim se opremimo sa nekim adekvatnim plovilom, mi ćemo krenuti uzvodno!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju