E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

RASVETA NA BRODU-SOJENICI-SPLAVU

<< < (7/17) > >>

giganova:
Upravu. ste Kakvi su standardni prikljucci u marinama.Nisam imao prilike da vidim.

Postoje li neki standardi koje moram da ispunim?

giganova:
Sad jos jedno mozda glupo pitanje.Kako se placa utrosak struje?Dali je uracunat u cenu veza ili posebno?

giganova:
Znaci moze i T.A pec :yahoo: resio sam i grejanje

Hvala svima na odgovorima necu vise smarati na ovu temu bar dok nenadjem izvodjaca radova-majstora.Posle ove diskusije imam neku prestavu sta  zahtevati i traziti da sa uradi.

Kapetan:

--- Citat: giganova  25, 01, 2009, 23:15:20 posle podne ---Kap to kosta 950 din pijaca pancevo,kinezi su cudo :)

--- Kraj citata ---
auuuuja se spremao da onima iz pakoma dam oko 3000 dinara za firmirani ...

ja sam kod mene za svaki slucaj ugradio mali inverter 12na220 i zadovljan sam .. svaki punjac puta dva jedan za kucu jedan a camac...

mislim da je dule u pravu .. ja cim se parkiram na marinu kacim se na 220 i punim akumulator koji posle napaja ostatak ....

OBAVEZNO !!! 
jedan akumulator je na motoru drugi je za sve ostalo.

giganova:
U Sapcu ih je bilo ali samo od 110A/h i to po ceni od oko 15000din,Pokusavao sam da nadjem od 200A/h.Lubazni prodavac mi je nudio niklkaldijumske(ako sam dobro napisao) sa sve elektronikom za punjenje i koristenje i to po ceni od 28000din.Jedina mana mu je bila sto stoji na lageru skoro dve godine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju