E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

RASVETA NA BRODU-SOJENICI-SPLAVU

<< < (6/17) > >>

budens72:
Nećeš sigurno pogrešiti ako napraviš instalaciju i na 220v,sigurno će dobro doći,a ne košta mnogo. Što se tiče vlage,nije ona tolika da može da ugrozi instalaciju,ne brini.

Kapetan:

--- Citat: Aka  25, 01, 2009, 21:08:46 posle podne ---
--- Citat: giganova  25, 01, 2009, 18:52:53 posle podne ---Meni to lici kao da se odmaram na elektricnoj stolici.Mozda gresim ali moj strah od struje je ogroman,pa zato ovako i razmisljam.

--- Kraj citata ---

Ma nije losa ni elektricna stolica... dok neko ne ukljuci struju  :) :shout:

Bez brige, kada-tad ce zatrebati. Ima puno stvari na 220v koje trebaju, a ne postoje u varijanti 12/24. Na primer napuniti notebook, foto aparat...

--- Kraj citata ---

:) napuniti note book nije jedna od tih stvari :)

moze da se kupi i kod nas u PAKOM-u

giganova:
Kap to kosta 950 din pijaca pancevo,kinezi su cudo :)

giganova:
Ma Aka upravu si ti,stvarno nije ni neko ulaganje par uticnica malo kabla preklopna sklopka ali su mi majstori problem,zato eskiviram.Prvo nece da dodju na teren akada dodju vide brod odmah pomisle evo ovce za sisanje.
Predpostavljam da su uticnice posebnog karaktera mislim zasticene,gde se kupuju?
Dule agregatom se maltretira svaki dan,gde radim brod nemam struju i muka mi je od njegove buke,radije cu nositi i rezervne akumulatore.Za bojler si upravu dize temperaturu.

giganova:
Ti si odvojio mnogo love i normalno je i da uzivas u komforu,ali ima i onih koji bi hteli priblizan konfor za mnogo manje para,zato ovde i razmenjujemo misljenja budjimo i prepravljamo..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju