E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
RASVETA NA BRODU-SOJENICI-SPLAVU
Bane:
Giga, mnogo je lakše sada (u fazi izgradnje) sprovesti instalaciju 220v nego kasnije da je provlačiš koje kuda. Kasnije je možeš koristiti i preko pretvarača. Nekada je to mnogo elegantniji način, nego da razbijaš glavu da li je ovaj ili onaj uređaj na 12 ili 220 :wizard:
giganova:
Znaci ipak cu morati neko strucno lice da angazujem da mi prvo uradi semu paralelne instalacije,sta treba sve da bude zastupljeno na220v?
Bane:
zavisi od prostora, 2-3 sijalična mesta i 2-3 utičnice (recimo jedna za lap-top npr.) i ako imaš fižider12/220
marke:
Ako nemate putnicke brodove onda vam ne treba paralelna instalacija za velike potosace eventualno za frizider i dve uticnice za potrosace koji su ponekad potrebni a 220v su.
Svetlo radi i dalje na 12v a punjac im pokriva potrosnju kad ima struje i dopunjava akumulator. Vidim na semi je spojen bojler na 220v. Kolika je potreba da kad ste u marini grejete bojler i kupate se. Ako vec nema tuseva u marini (na moru) sigurno cete moci da se kupate uz pomoc solarnog ili plinskog bojlera. Ugradjivati bojler samo za boravak u marini je gubitak prostora i komplikacija. Druga prica je ako imate generator onda bih ja sve orijentisao na 220v a 12v samo nuzna havariska instalacija.
Nego htedoh da podelim ideju za prirucni "bojler" za nas sa malim camcima i bez agregata.
Uzmite bakarnu cev od erkondisna 8mm ili slicno namotajte je u spiralu oko60cm u precniku i ucvrstite je s dva lima ili nekako da bude mehanicki cvrsta. pocetak cevi iz sredine izvucite nekih metar kao i kraj spirale.
Spojite crevima sa malom pumpom-moze i rucnom ili rezervoarom koji okacite na visu tacku. Kada je toplo sunce ce grejati vodu iz reke ili rezervoara ako ga imate i tusiracete se mlakom vodom, ali stos je uvece dobiti toplu vodu. Ubacite spiralu u zar od rostilja i dobicete puno vruce vode moracete i malo da izmaknete iz zara.
giganova:
Koliko sam svatio iz vasih izlaganja 220 mi treba za dopunu akumulatora,za bojler,frizder elektricnu pecnicu i jos po neki uredjaj.Pa meni ovo sve radi na plin a akumulatore punim solarnim plocama,vetrogeneratorom i kada radi motor altenatorom.Svi nabrojani uredjaji imaju alternativno resenje na 12v.
I opet ostaje pitanje zasto 220v?
Cak sta vise po meni je 220 opasno na brodu.Kao sto znate u brodu vam je velika kolicina zasicenog vlaznog vazduha koji je super provodnik.Meni to lici kao da se odmaram na elektricnoj stolici.Mozda gresim ali moj strah od struje je ogroman,pa zato ovako i razmisljam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju