Autor Tema: Unapredjenje  (Pročitano 2424 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže LSI

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
Unapredjenje
« poslato: 13, 10, 2009, 20:59:43 posle podne »
Kad god imam malo slobodnog vremena, s pažnjom prelistavam stranice našeg foruma.
Medjutim, ma koliko da sam pažljiv nešto mi je promaklo.

Kada sam se u junu mesecu prijavio i registrovao na forumu, mom imenu dodeljena je titula - zvanje: "Brodski mali".
Nedavno sam primetio da sam unapredjen u - "Mornara", a da zaista ne znam kada je došlo do te promene i zašto.

Večeras sam primetio da stoji: "Dugouhi obalski proždrljivac ( ćevapožder )"!

Zahvaljujem se administratoru koji izgleda pažljivo prati moj razvoj i zahvaljujem se na unapredjenju.

Ovo zvanje, iskreno rečeno, više mi se dopada od mog profesionalnog, a stekao sam ga sa mnogo manje muke.
(Inače, oni koji me znaju malo bolje od većine vas sa foruma, znaju me i po roštiljanju - moj portabl roštilj ispekao je do sada mnogo, mnogo kilograma mesa, slanine i kobasica, a ako Bog da, biće toga još...)

Voleo bih samo da znam koji su kriterijumi za unapredjenja - ambicija mi ne da mira...

Iskoristiću priliku da se zahvalim i svima ostalima koji su me na ovom forumu lepo primili - Forumaši, moje novo zvanje dugujem i vama i drugarskoj atmosferi koju negujemo na forumu.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Odg: Unapredjenje
« Odgovor #1 poslato: 13, 10, 2009, 21:15:01 posle podne »
pozdrav :)
unapredjenja dodeljuje sam Forum po broju poruka , ima tih saljivih naziva jos gomila .. prvo se pocinje sa standardnim Mali od Palube pa mornar... a onda idu saljivi :)

Van mreže samardza

• Veliki Rovac
  • Pol: Muškarac
Odg: Unapredjenje
« Odgovor #2 poslato: 13, 10, 2009, 23:47:00 posle podne »
svakoga dana u svakom pogledu....... :drinks: