Danas sam resio da izvadim svoju pasaricu(malo sam i pozurio ove god al zbog nemogucnosti izlaska u Dunav zbog malog vodostaja :diablo: ) i kao i zadnjih 2-3god zatekao sam nebas lepo stanje korita ispod vodene linije i krajnje je vreme da to ove god saniram pa mi treba mala pomoc oko nekih istrukcija
Evo ovako,pasarica sam odradio i komplet ofarbao u proceduri kao sto i svaki autofarbar radi kola i to samo iz raloga jer sam hteo da bude nesto posebno(dosta mi je belih brdodova :taunt:) pa je ova ofarbana u metalik sivo-plavu boju,i generalno ta farba dobro sluzi al ne i pod vodom,ispod vodene linije pojavlju mi se mali mehurici kako voda prodire kroz lak i farbu(nije osmoza) i naravno tu vremenom pocinje da se ljuska farba :sorry: jer naravno ta farba nije namenjena za takve uslove eksplantacije, i antialgin skoro nikako nehvata za lak,tj posle samo nekoliko meseci u vodi pootpadne 2/3 sa korita i svake godine ald mazi jovo-nanovo u 2-3sloja

Podloga farbe je dobro uradjena-Body fiber git,pa Body soft git,pa nakraju Body fillng primer tj spric git i sa tim nemam problema
Posto bih radio samo taj podvoni deo nebitna mi je ni boja farbe ni izgled jer ce doci antialgin pa nece uticati na izgled pasare
Zato pomagajte,koja mi sad pacna procedura sledi,koje farbe tacno da koristim i kojim nacinom,one gelcot-e ili...sta vec??? A da opet nedam ni citavo malo bogadstvo na to,imam oko 10-12kvadrata za raditi
Bavim se i auto farbanjem privatno i imam manje-vise sav potreban alat(pistolji,kompresori...) i odradio bih to sam u svojoj radinosti,tako da slusam sta mi je sad ciniti :unsure: