Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Akcija VELIKO PROLECNO SPREMANJE - Blue River

<< < (8/21) > >>

Kapetan:

--- Citat: Aka  24, 01, 2009, 19:20:34 posle podne ---Priljucujem se akciji.

Cpt, cini mi se da mi treba da krenemo od ciscenja naseg "milog" dunavca. Mi smo prethodnih godina 2 puta godisnje skupljali djubre sa obale u reonu nase marine, i jedva smo i to postizali.

Uostalom, mozemo malo da izanimiramo ljude, svako sa svoje marine - koliko vidim ovde imamo predstavnike sa sve 4 "ozbiljne" marine u rukavcu.

Mozda ovo sve napravimo i kao neki vid "takmicenja" - ko sakupi najvise djubreta, ko izvadi najvise flasa iz vode, ko izvadi najvise cipela, ko prvi upadne u vodu...  :smile:

--- Kraj citata ---

nije losa ideja .. trebamo samo da vidimo nekoga sa topopve marine i milina :)  leva obala ne mora da se cisti zasuli su je skroz.... inace mi imoa srece nasa obala je drasticno cistija nego recimo kod lepog mike ili u marini karaburma

Kapetan:
to sa sadjenjem je veliko pitanje jer niko ne zna dokle ce ovi da nasipaju ....  inace bih ja do sada vecc ubedio nekoga da dignemo sojenicu na Paradajz ostrvu :)

Kapetan:

--- Citat: Aka  24, 01, 2009, 19:39:58 posle podne ---Mislio sam na vec nasuti deo - od marine Karaburma do Galije.

--- Kraj citata ---

pa da ali sta ako poseku jer nije predvidjeno.. cek da vidimo sta su smislili

Bane:

--- Citat: captjerry  24, 01, 2009, 19:07:35 posle podne ---OK, mozemo kafu i da preskocimo...ali posle zurka mora da padne :)...stvarno cemo da je zasluzimo...
najbolje bi onda bilo da se svaka  ekipa organizuje gde im je najbolje da se sastanu pa da navalimo....lagano...nema zurbe, nervirznja, stresa...i sve cemo stici...

--- Kraj citata ---

Kafa se ne preskače ni pod kojim uslovima.
Uostalom, koliko sam shvatio cilj ove akije da pokažemo drugima kako se čuvaju svoje reke. Dakle, po meni treba da se okupimo na jednom mestu svi i pokažemo koliko nas je.

--- Citat: marke  24, 01, 2009, 17:54:27 posle podne ---U koliko sati bi se okupili na Lidu posto nam treba dosta vremena da stignemo od Visnjice.

Mozda da se nadjemo negde na sredini pa da brze pocnemo da radimo.

S druge strane ne zurimo stici cemo sve ako je takav plan tako cemo i da radimo. 

--- Kraj citata ---

Nije problem ni u sat vremena ni u 2 ili 3 sata.
Trebalo bi naći lokaciju koja ima dobar pristup i sa kopna (za potrebe recimo tv ekipa). Eto to mi je palo na pamet, pa reko da podelim sa vama.
To će biti jako lepa slika (gomila čamaca, zastava i ljudi spremnih da učestvuju u akciji kako bi svi koristili lepše reke).
u svemu tome, mislim da ćemo se svi osećati ponosno što učestvujemo u tome, a i toliki naboj pozitivne energije sigurno neće proći nezapaženo.
 :pleasantry:

Kapetan:
samo sve lokacije se namcu kao logicne .. 25 Maj ili Nebojsa Kula

Novinari nece moci do lida a kamoli tv ekipe... ne postoji televizija u srbiji koja ima camac....

znaci 25 maj meni zvuci ok ako vidimo da nas ima 20-30 camac.. ako nas ima manje onda nebojsa kula (ovo zbog rakursa kamere ...:) )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju